Doorschakelen Instellen

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Instellen
Doorschakelen Instellen

Video: Doorschakelen Instellen

Video: Doorschakelen Instellen
Video: Doorschakeling instellen | Voicedata 2024, April
Anonim

De doorschakelservice kan te hulp schieten als uw hoofdnummer niet beschikbaar is. Inkomende oproepen gaan naar uw opgegeven extra mobiele of vaste telefoon.

Doorschakelen instellen
Doorschakelen instellen

instructies:

Stap 1

Oproepdoorschakeling voor MTS-klanten wordt uitgevoerd door het nummer van het ondersteuningscentrum te kiezen op het toetsenbord van de telefoon: 8 800 333 0890. Daarnaast kunt u een van de zelfbedieningssystemen kiezen: "SMS Assistant", "Mobile Assistant" of "Internet Assistent" … De "Call Forwarding"-service wordt ook beheerd met behulp van USSD-verzoeken. Om verbinding te maken, kiest u het commando ** 21 * telefoonnummer #. Indien u een gedeeltelijke doorschakeling nodig heeft, dient u een verzoek in via het commando ** 62 * telefoonnummer # of ** 67 * telefoonnummer #. Om de dienst te deactiveren, belt u gewoon ## 002 #. De enkele kosten van de service zijn 30 roebel, er zijn geen abonnementskosten.

Stap 2

Als uw telecomoperator Megafon is, activeer dan de doorschakelservice door een verkort nummer van de abonneeservice 0500. In dit geval kunt u alleen bellen vanaf een mobiele telefoon. Om oproepdoorschakeling vanaf uw huistelefoon te activeren, moet u het nummer 5077777 gebruiken, dat u ook kunt bellen om de dienst te deactiveren. Probeer de service op een andere manier te activeren: kies het USSD-commando ** servicecode voor doorschakelen * abonneenummer # op het toetsenbord van de telefoon. Om het doorschakelen van oproepen uit te schakelen, wordt USSD-verzoek ## 002 # gebruikt. Een volledige lijst met codes die nodig zijn voor activering en deactivering is te vinden op de website van het bedrijf.

Stap 3

De Beeline-operator heeft ook een speciaal verzoek om oproepdoorschakeling in te stellen. Je kunt het compleet maken met de combinatie ** 21 * telefoonnummer #. Deze opdracht activeert volledige doorschakeling, wat in alle gevallen geldig is. Als u verbinding wilt maken met een dienst die alleen wordt geactiveerd als de telefoon bezet is, voert u de opdracht ** 67 * telefoonnummer # uit. Gebruik het ## 67 #-verzoek om de doorschakelservice op elk gewenst moment te deactiveren.

Aanbevolen: