Doorschakelen Instellen In Beeline

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Instellen In Beeline
Doorschakelen Instellen In Beeline

Video: Doorschakelen Instellen In Beeline

Video: Doorschakelen Instellen In Beeline
Video: T-Mobile - How To Set Up Call Forwarding 2024, April
Anonim

U kunt een van de drie manieren kiezen om oproepdoorschakeling in te stellen. Doorschakelen is een zeer handige functie en werkt op elk moment van de dag, als de batterij leeg raakt, de verbinding wordt verbroken, bij een gesprek met een andere abonnee of op een bepaald tijdstip.

Doorschakelen instellen in Beeline
Doorschakelen instellen in Beeline

instructies:

Stap 1

Bel de gratis service van de Beeline-operator en stel zelf de doorschakelfunctie in. Het servicenummer is 067409031. Kies het commando: * 110 * 031 #. Deze opdracht maakt omleiding in alle bestaande gevallen mogelijk. Als doorsturen slechts in een of meerdere gevallen nodig is, wordt een reeks andere opdrachten gebruikt.

Stap 2

Om doorschakelen in te stellen wanneer de telefoon bezet is, kiest u ** 67 * telefoonnummer # oproep. Voer ## 67 # in om te deactiveren. Voor doorschakelen wanneer de abonnee buiten bereik is of de telefoon is losgekoppeld, voert u ** 62 * telefoonnummer # in. Om de verbinding te verbreken, kiest u ## 62.

Stap 3

Als u de oproep enige tijd niet beantwoordt, kunt u de doorschakeling instellen door de code ** 61 * telefoonnummer ** tijdsinterval # in te toetsen. Het interval is ingesteld van 5 tot 30 seconden. Kies ## 61 # om de verbinding te verbreken. Als u meerdere soorten doorschakelingen heeft aangesloten, kunt u ze allemaal deactiveren door de combinatie ## 002 # te kiezen. Gebruik bij het kiezen van nummers de internationale formaatcode, bijvoorbeeld +71111111111.

Stap 4

Los het probleem van het instellen van oproepdoorschakeling op met behulp van het ondersteuningscentrum "Beeline". Het nummer van het centrum van de mobiele telefoon: 0611. Het nummer van het centrum van het stationaire: (495) 974-8888. Oproepen worden gratis gedaan, maar 45 roebel wordt in rekening gebracht van de telefoonrekening voor assistentie van de operator bij het maken van een verbinding. U moet uw telefoonnummer, registratieadres en paspoortgegevens opgeven. In gevallen waarin doorschakelen is uitgeschakeld, worden geen kosten in rekening gebracht.

Stap 5

Begrijp de mogelijkheden van uw telefoon, in de instellingen is er een functie "Doorschakelen van spraakoproepen". Volg de aanwijzingen en voer getallen in in een 10-cijferig formaat met behulp van de internationale code. Selecteer de noodzakelijke voorwaarden waaronder de oproep wordt doorgeschakeld, druk op "Selecteren" en "Naar een ander nummer".

Stap 6

Ga naar de site van de mobiele communicatiedienst "Beeline". Registreer u, voer uw persoonlijke account in, zoek de doorschakelverbindingsservice en volg de aangegeven opdrachten. Bestudeer alle stappen in detail en volg ze stap voor stap.

Aanbevolen: