Doorschakelen Van MTS-oproepen Instellen

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Van MTS-oproepen Instellen
Doorschakelen Van MTS-oproepen Instellen

Video: Doorschakelen Van MTS-oproepen Instellen

Video: Doorschakelen Van MTS-oproepen Instellen
Video: Voys Hulp BE - Doorschakeling GSM nummer instellen 2024, Maart
Anonim

In het leven van elke eigenaar van een mobiele telefoon doen zich situaties voor waarin oproepdoorschakeling nodig is: de abonnee bevindt zich buiten het dekkingsgebied van het netwerk, is zijn telefoon thuis vergeten, enz. In deze gevallen helpt een speciale service van MTS.

Doorschakelen van MTS-oproepen instellen
Doorschakelen van MTS-oproepen instellen

Het is nodig

Telefoon aangesloten op het MTS-netwerk; computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

U kunt inkomende oproepen naar uw mobiele telefoon doorschakelen naar elk stads-, interlokaal, internationaal of mobiel nummer. Zo mist de klant geen belangrijk gesprek, ook al is zijn nummer bezet, neemt hij niet op binnen de gestelde tijd of staat zijn gsm uit. U kunt de doorschakelservice instellen via het menu van uw telefoon volgens de instructies, op de officiële website van het bedrijf via de "Internet-assistent" of via de operator van het MTS-contactcentrum via telefoon 8-800-333-0890. U kunt ook universele commando's gebruiken: alle oproepen doorschakelen - ** 21 * telefoonnummer * #; als de telefoon bezet is - ** 67 * telefoonnummer * #; als de telefoon is uitgeschakeld of buiten bereik is - ** 62 * telefoonnummer * #; als de eigenaar van de telefoon de oproep niet beantwoordde - ** 61 * telefoonnummer * #.

Stap 2

Nadat de dienst is ingesteld, kunt u de doorschakeling op elk moment activeren door * 111 * 40 # te kiezen op uw mobiele telefoon, een sms-bericht met de tekst 2111 naar nummer 111 te sturen of via de "Internet-assistent" op de officiële MTS website.

Stap 3

U kunt ook het doorschakelen van oproepen naar uw voice (fax) e-mailnummer instellen. Wanneer de mobiele telefoon is uitgeschakeld of de abonnee zich buiten het dekkingsgebied van het MTS-netwerk bevindt, blijft het mogelijk om berichten van de bellers te horen. Wanneer er nieuwe spraakberichten binnenkomen in de mailbox van een klant van het MTS-bedrijf, ontvangt hij automatisch een sms-bericht met een melding.

Aanbevolen: