Doorschakelen Van Telefoon Naar Telefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Van Telefoon Naar Telefoon Instellen
Doorschakelen Van Telefoon Naar Telefoon Instellen

Video: Doorschakelen Van Telefoon Naar Telefoon Instellen

Video: Doorschakelen Van Telefoon Naar Telefoon Instellen
Video: Gesprekken doorschakelen op uw Android Phone 2024, April
Anonim

Met de Call Forwarding-service kunt u altijd in contact blijven, zelfs als uw mobiele telefoon leeg is, defect is of buiten werking is. Het is voldoende om één nummer te kiezen en het zal mogelijk zijn om doorgeschakelde oproepen te ontvangen op een andere telefoon (zowel mobiel als vast).

Doorschakelen van telefoon naar telefoon instellen
Doorschakelen van telefoon naar telefoon instellen

instructies:

Stap 1

MTS-abonnees moeten het nummer van het Contact Center 8-800-333-0890 bellen of de zelfbedieningssystemen "Mobile Assistant", "SMS Assistant" en "Internet Assistant" gebruiken. Het doorschakelen van oproepen kan ook worden geregeld met USSD-commando's. Als u de absolute doorschakeling wilt activeren, kiest u het verzoeknummer ** 21 * telefoonnummer # op het toetsenbord (voor het verbreken van de verbinding wordt het nummer ## 67 # verstrekt). U kunt ook doorverbinden instellen voor de tijd dat uw telefoon bezet is, gebruik hiervoor het commando ** 67 * telefoonnummer # (deactiveren wordt gedaan door hetzelfde nummer ## 67 #). Voor degenen die de service willen activeren terwijl de mobiele telefoon is losgekoppeld of buiten het dekkingsgebied van het netwerk is, wordt een USSD-verzoek ** 62 * telefoonnummer # verstrekt. Om dit type oproepdoorschakeling te annuleren, moet u het nummer ## 62 # gebruiken en voor een volledige doorschakeling het nummer ## 002 #. Het activeren van een dergelijke service kost u 30 roebel en er worden geen abonnementskosten in rekening gebracht.

Stap 2

Klanten van het "Megafon"-netwerk kunnen de dienst activeren door vanaf een mobiele telefoon naar het abonneeservicenummer 0500 of vanaf een stadstelefoonnummer 507–7777 te bellen. Dezelfde nummers kunnen worden gebruikt om oproepdoorschakelingen uit te schakelen. Er is ook een activeringsmethode beschikbaar met een USSD-verzoek: kies gewoon het speciale commando ** (doorschakelservicecode) * (telefoonnummer) #. Om het geselecteerde type service te annuleren, gebruikt u het nummer ## (doorschakelservicecode) #. Om het doorschakelen van oproepen volledig te annuleren, kiest u ## 002 # op het toetsenbord van uw mobiele USSD-nummer. Welke code u moet invoeren, kunt u vinden op de officiële website van de operator in het daarvoor bestemde gedeelte.

Stap 3

In "Beeline" kunt u ook doorsturen instellen door een speciaal verzoek te sturen. De eerste is het nummer ** 21 * telefoonnummer #, waardoor abonnees volledige doorschakeling kunnen activeren (dat wil zeggen, geldig in alle gevallen, en niet in een specifieke). Om het type oproepdoorschakeling te activeren, dat wordt geactiveerd wanneer de telefoon bezet is, gebruikt u het commando ** 67 * telefoonnummer #. Deactivering van de service is beschikbaar via USSD-nummer ## 67 #.

Aanbevolen: