Doorschakelen Naar één Nummer Instellen?

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Naar één Nummer Instellen?
Doorschakelen Naar één Nummer Instellen?

Video: Doorschakelen Naar één Nummer Instellen?

Video: Doorschakelen Naar één Nummer Instellen?
Video: Voys Hulp BE - Doorschakeling GSM nummer instellen 2024, April
Anonim

Als u de dienst "Oproepdoorschakeling" activeert, kunt u altijd contact opnemen, zelfs als uw mobiele telefoon is losgekoppeld. Je hoeft alleen maar alle oproepen door te schakelen naar een ander telefoonnummer (het maakt niet uit, naar een vaste lijn of naar een mobiel).

Doorschakelen naar één nummer instellen?
Doorschakelen naar één nummer instellen?

instructies:

Stap 1

Klanten van het MTS-netwerk zijn voorzien van verschillende soorten oproepdoorschakeling. Het is mogelijk om ze met elkaar te verbinden door USSD-verzoeken te verzenden. Om absolute oproepdoorschakeling in te stellen, gebruikt u het nummer ** 21 * telefoonnummer #, en om het uit te schakelen - ## 67 #. Als u alleen doorschakelen wilt instellen voor de tijd dat uw telefoon bezet is, kiest u op het toetsenbord van het mobiele USSD-nummer ** 67 * telefoonnummer #. Dit type service kan worden gedeactiveerd door het reeds aangegeven nummer ## 67 #. Gebruik de opdracht ** 62 * telefoonnummer # om de service te activeren terwijl het mobiele apparaat zich buiten het dekkingsgebied van het netwerk bevindt. Om dit type service te annuleren, belt u ## 62 #, en om het doorsturen zelf uit te schakelen - ## 002 #.

Stap 2

Voor het instellen van een van de vermelde soorten doorschakelingen kunnen MTS-abonnees het Contact Center-nummer 8-800-333-0890 of een van de zelfbedieningssystemen (bijvoorbeeld Mobile Assistant, SMS Assistant of Internet Assistant) gebruiken. Voor het aansluiten van de service wordt een bedrag van 30 roebel van de rekening afgeschreven, de abonnementskosten voor het gebruik van oproepdoorschakeling worden niet in rekening gebracht.

Stap 3

Om de dienst in Beeline te activeren, moet u een speciaal verzoek indienen. Als je een volledige doorschakeling nodig hebt, stuur dan een USSD-verzoek naar het nummer ** 21 * telefoonnummer #. Gebruik het nummer ** 67 * telefoonnummer # om oproepdoorschakeling in te stellen, die wordt geactiveerd wanneer de telefoon bezet is. Om de dienst te deactiveren, geeft de operator abonnees een kort nummer ## 67 #.

Stap 4

Om de doorschakelservice in MegaFon te activeren, moet u vanaf een mobiele telefoon bellen naar het abonneeservicenummer 0500 of vanaf een vaste telefoon naar 5077777. Deze nummers zijn handig voor u wanneer u doorschakelen wilt uitschakelen. Voor activering kunnen de klanten van het bedrijf ook een speciaal USSD-verzoek ** doorstuurservicecode * telefoonnummer # gebruiken. U kunt de vereiste servicecode altijd vinden op de officiële MegaFon-website. Als u het verdere gebruik van de dienst volledig wilt staken, stuur dan een verzoek naar het nummer ## 002 #.

Aanbevolen: