Doorschakelen Naar Beeline Instellen

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Naar Beeline Instellen
Doorschakelen Naar Beeline Instellen

Video: Doorschakelen Naar Beeline Instellen

Video: Doorschakelen Naar Beeline Instellen
Video: [Beeline Smart Box] Как открыть порты на роутере! [ПЕРЕЗАЛИВ] 2024, April
Anonim

Zelfs als je mobiele telefoon thuis ligt of dood is, mis je nog steeds geen oproepen. Dit is mogelijk dankzij de dienst "Oproepdoorschakeling" van de mobiele operator "Beeline". Het zal gemakkelijk zijn om alle inkomende oproepen om te leiden naar elke telefoon - mobiel, stad, interlokaal of internationaal.

Doorschakelen naar Beeline instellen
Doorschakelen naar Beeline instellen

Noodzakelijk

mobiele telefoon verbonden met Beeline

instructies:

Stap 1

Er zijn geen abonnementskosten voor de Call Forwarding-service. De minuut van de doorgeschakelde oproep hangt af van het tarief (voornamelijk - 3, 5 roebel). Een naar u doorgeschakeld gesprek vanaf een ander toestel wordt niet in rekening gebracht.

Stap 2

U kunt de doorschakelservice instellen via het telefoonmenu. Om alle oproepen door te schakelen, kiest u ** 21 *, telefoonnummer en #. Om oproepdoorschakeling alleen te activeren wanneer de telefoon bezet is, moet u ** 67 *, telefoonnummer en # kiezen. Om oproepdoorschakeling alleen te activeren wanneer de telefoon is uitgeschakeld, moet u ** 62 *, het telefoonnummer en # kiezen. Via het telefoonmenu kunt u ook de annulering van elk van de hierboven beschreven doorschakelingen of allemaal tegelijk inschakelen. Het zelf activeren en deactiveren van de dienst is gratis.

Stap 3

U kunt de "Call Forwarding"-service instellen op de officiële website van "Beeline" of vanaf uw mobiele telefoon door het nummer 067409031 te bellen of door * 110 * 031 # op het toetsenbord te typen

Stap 4

U kunt het Customer Support Center bellen op (495) 974-8888, en de medewerkers van Beeline zullen, nadat u uw paspoortgegevens en informatie over uw registratie heeft gegeven, een doorschakeling instellen naar de door u genoemde nummers. Het kost 45 roebel.

Aanbevolen: