Hoe De Telefoon Te Controleren Op Afluisteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Controleren Op Afluisteren?
Hoe De Telefoon Te Controleren Op Afluisteren?

Video: Hoe De Telefoon Te Controleren Op Afluisteren?

Video: Hoe De Telefoon Te Controleren Op Afluisteren?
Video: How-To Detect If Someone's Spying on Your Phone [HACKED] 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn een deel van ons leven geworden. Vóór de komst van deze apparaten was er niet zoiets dat een persoon zo zou waarderen. Er is echt niet veel voor nodig om toegang te krijgen tot je telefoon. Iedereen kan een telefoontap instellen: je baas, geliefde, enz.

Hoe de telefoon te controleren op afluisteren?
Hoe de telefoon te controleren op afluisteren?

Het is nodig

De luisterstatus van uw telefoon controleren

instructies:

Stap 1

Natuurlijk staat geen enkele wetgeving afluisteren toe zonder speciale toestemming, maar niet elke telefoon wordt afgetapt met toestemming. Daarom moet je op je hoede zijn. Als je merkt dat de batterij van de telefoon constant aan het opwarmen is, zelfs na het beëindigen van een gesprek met je gesprekspartner, kan dit het eerste teken van luisteren zijn. Tijdens het luisteren wordt de telefoon constant van stroom voorzien.

Stap 2

Als je hebt gemerkt dat het vermogen van je telefoon de laatste tijd snel afneemt, maar de batterij nog nieuw is, is dit het tweede teken van storing met je telefoon. Tenzij je natuurlijk vaker naar muziek op je telefoon bent gaan luisteren. Als uw telefoon meer dan een jaar oud is, neemt de batterijlading vanzelf af.

Stap 3

Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de factor dat het telefoonscherm lange tijd uitschakelt wanneer u op de aan / uit-knop drukt. Dit suggereert dat je gepakt bent. De luisteraar staat niet toe dat de telefoon snel de verbinding verbreekt om een commando te sturen om de verbinding met de telefoon te verbreken.

Stap 4

Het is vermeldenswaard dat het constant opnieuw opstarten en knipperen van programma's op het scherm van uw telefoon slechts één van twee dingen kan betekenen: of u wordt afgetapt, of er is een storingslijn op de telefoonlijn.

Stap 5

Ook opmerkelijk is het feit dat er storing optreedt in andere elektrische apparaten nadat het gesprek is beëindigd. Elke telefoon naast de tv, luidsprekers, magnetron veroorzaakt storing, maar alleen tijdens een gesprek. Anders is het mogelijk om te luisteren.

Aanbevolen: