Hoe Herken Je Het Afluisteren Van Een Mobiele Telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Je Het Afluisteren Van Een Mobiele Telefoon?
Hoe Herken Je Het Afluisteren Van Een Mobiele Telefoon?

Video: Hoe Herken Je Het Afluisteren Van Een Mobiele Telefoon?

Video: Hoe Herken Je Het Afluisteren Van Een Mobiele Telefoon?
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, Mei
Anonim

Elke bezitter van een mobiele telefoon kan het slachtoffer worden van afluisteren. Helaas, maar toegang krijgen tot het luisteren naar een mobiele telefoon is niet zo moeilijk. Het is illegaal om de gesprekken van andere mensen te volgen, dus u moet weten hoe u het feit van interferentie met de telefoonlijn kunt vaststellen.

Hoe herken je het afluisteren van een mobiele telefoon?
Hoe herken je het afluisteren van een mobiele telefoon?

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - speciale benodigheden

instructies:

Stap 1

Let op de temperatuur van de batterij. Opgemerkt moet worden dat de afgetapte telefoon een warme en zelfs hete batterij heeft, zelfs wanneer het apparaat niet in gebruik is. Tijdens een gesprek kan de batterij warm worden, maar als dit te snel gebeurt, kan er een spywareprogramma voor afluisteren op de mobiele telefoon worden geïnstalleerd.

Stap 2

Houd rekening met ongebruikelijk gedrag van het apparaat, zodat u uw gesprekken niet illegaal kunt afluisteren. Als de telefoon heel lang uit staat, kan dit erop wijzen dat er actief op je mobiel wordt getapt. Het afsluitproces kan gepaard gaan met knipperen van het scherm en de achtergrondverlichting. In sommige gevallen kan de telefoon helemaal niet worden uitgeschakeld. Dit kan natuurlijk duiden op een storing.

Stap 3

Houd de toestand van de batterij in de gaten. In het geval dat de telefoon een gevaarlijke applicatie heeft om naar gesprekken te luisteren, zal deze veel sneller ontladen. Maar u hoeft hier alleen op te letten als het apparaat een maand lang op een enkele lading heeft gewerkt en nu de batterij binnen een dag begint te ontladen. Inderdaad, na verloop van tijd heeft de batterij de neiging om te verslijten. Overigens kan het snel ontladen van de batterij afhangen van het feit dat de mobiele telefoon gesprekken opneemt in de kamer waarin hij ligt.

Stap 4

Luister naar de geluiden die ontstaan wanneer u op uw mobiele apparaat praat. Als u tijdens een gesprek naar de telefoon luistert, kunt u onbegrijpelijke geluiden horen. Klikken, echo's en een onverstaanbaar gerommel kunnen erop wijzen dat er iemand naar je luistert. In het geval dat u niet aan het telefoneren bent, maar u hoort een pulserend geluid, dan zou dit u vooral moeten waarschuwen. Ook interferentie op elektronische apparaten die een mobiel gadget veroorzaakt terwijl u het niet gebruikt, kan afluisteren betekenen.

Aanbevolen: