Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?
Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, Mei
Anonim

Aftappen is illegaal, maar het bestaat echt. Is het mogelijk om uzelf op de een of andere manier te beschermen tegen het afluisteren van privé-telefoongesprekken door onbevoegden?

Hoe u uw telefoon kunt beschermen tegen afluisteren?
Hoe u uw telefoon kunt beschermen tegen afluisteren?

Het is nodig

  • - Cryptotelefoon;
  • - scrambler;
  • - masker.

instructies:

Stap 1

Alle mobiele telefoons kunnen worden gecontroleerd, en niet alleen tijdens een gesprek, maar zelfs wanneer uw gesprek wordt beëindigd. Dit is niet te bewijzen, maar het feit dat onopgemerkt luisteren naar een mobiele telefoon mogelijk is, is helaas een feit. De goedkoopste manier om jezelf te beschermen tegen "aftappen" is te weigeren om intieme, geheime of gewoon belangrijke en zinvolle gesprekken aan de telefoon te voeren (zowel op "gewone" als op een mobiele telefoon).

Stap 2

Er is nog een andere, alternatieve optie om uw telefoon te beschermen tegen afluisteren. Koop een crypto-telefoon met ingebouwde gespreksversleuteling. Het kost natuurlijk niet goedkoop, maar als ze naar je kunnen luisteren, dan niet allemaal en niet zo makkelijk als bij gewone mobiele telefoons. Houd er rekening mee dat dergelijke telefoons alleen worden onderhouden door Megafon-netwerkoperators.

Stap 3

Bescherm uw telefoon tegen afluisteren met speciale programma's (voornamelijk ontwikkeld voor communicators). Ga naar een showroom voor mobiele telefoons en vraag naar de producten van het Australische bedrijf Secure GSM.

Stap 4

Schaf een scrambler aan - een gespecialiseerde encryptor die in staat is in realtime inkomende en uitgaande informatie te transcoderen. Dock dit apparaat op je mobiel en activeer. Na de bovenstaande stappen onderschept de scrambler alle signalen die naar de microfoon gaan, versleutelt ze en stuurt ze in de uitgaande richting. De ontvangen audio-informatie wordt ook beschermd tegen afluisteren.

Stap 5

Als de scrambler om de een of andere reden niet bij je past, koop dan een scrambler. Gebruik het in combinatie met een gewone vaste telefoon. Volg de gebruiksaanwijzing, sluit het accessoire aan en zodra het begint te werken, zal er geluid op de lijn verschijnen. Ze voorkomen dat nieuwsgierige oren de essentie van uw gesprek vatten. Zelf hoor je natuurlijk geen geluid. Honderd procent bescherming tegen afluisteren bereik je echter nog steeds niet: het masker werkt in eenrichtingsmodus.

Aanbevolen: