Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?
Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?

Video: Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?

Video: Hoe U Uzelf Kunt Beschermen Tegen Afluisteren?
Video: IEDEREEN HEEFT DIT NOG NOG NOG NOG NOG NOOIT GEZIEN! 2024, Mei
Anonim

In elke mobiele telefoon zijn tijdens de ontwikkeling functies ingebouwd waarmee u de locatie van de abonnee kunt volgen, zijn gesprekken kunt beluisteren en opnemen, enzovoort. Er zijn echter speciale betaalde services waarmee u het afluisteren kunt omzeilen. Voor ons land zijn ze echter nog niet geldig.

Hoe u uzelf kunt beschermen tegen afluisteren?
Hoe u uzelf kunt beschermen tegen afluisteren?

Het is nodig

  • - nieuwe telefoon;
  • - nieuwe simkaart.

instructies:

Stap 1

Als u denkt dat uw telefoon op de een of andere manier wordt afgetapt, controleert u of het waar is. Als je een smartphone hebt, bekijk dan de lijst met programma's die op je mobiele apparaat worden uitgevoerd - ze kunnen vaak samen met andere applicaties worden geïnstalleerd. Controleer ook de internetverkeersteller voor de huidige periode en gespreksduur.

Stap 2

In dit geval is het het beste om deze indicatoren periodiek opnieuw in te stellen om niet te worden verward met echte informatie. Controleer altijd uitgaand verkeer. Verwijder alle applicaties van uw telefoon, voer een fabrieksreset uit, plaats een prompt voordat u het apparaat met internet verbindt.

Stap 3

Als het u lijkt dat uw gesprekken op internet worden afgeluisterd (bijvoorbeeld bij gebruik van het Skype-programma), kijk dan in de lijst met huidige processen in Taakbeheer en zorg er ook voor dat Radmin of soortgelijke hulpprogramma's niet op uw computer voor toegang op afstand tot de computer. In dit geval is het het beste om beide abonnees opnieuw te verbinden door het IP-adres te wijzigen, of beter nog, door een proxyserver te gebruiken.

Stap 4

Om te beschermen tegen afluisteren, is het beter om digitale communicatietechnologieën te gebruiken, aangezien analoge zeer onbetrouwbaar zijn en alleen bepaalde werknemers van mobiele operators en speciale diensten toegang hebben tot decoderingsapparatuur voor gesprekken via mobiele communicatie.

Stap 5

Als u wilt stoppen met het luisteren naar uw gesprekken, is het beter om het telefoonnummer en het apparaat te wijzigen, aangezien de operators informatie hebben over uw IMEI. U kunt het beste een simkaart kopen die niet op uw eigen naam staat, aangezien de operator uw gegevens ook tot op de locatie in meters nauwkeurig kent. Nadat u de telefoon heeft uitgeschakeld, verwijdert u ook de batterij en de simkaart.

Aanbevolen: