Hoe Afluisteren Te Voorkomen?

Inhoudsopgave:

Hoe Afluisteren Te Voorkomen?
Hoe Afluisteren Te Voorkomen?

Video: Hoe Afluisteren Te Voorkomen?

Video: Hoe Afluisteren Te Voorkomen?
Video: AFLUISTEREN en dan ADVERTENTIES?! | De waarheid over online GEVOLGD worden 2024, Mei
Anonim

Tot op heden is niemand veilig om te luisteren. Om het zakelijke en privéleven te infiltreren, gebruiken aanvallers speciale afluisterapparatuur, waarvan niemand het bestaan vermoedt. Hoe uw privacy beschermen tegen indringers van buitenaf?

Hoe afluisteren te voorkomen?
Hoe afluisteren te voorkomen?

instructies:

Stap 1

Als u vermoedt dat uw gesprekken worden afgeluisterd of al worden afgeluisterd, volg dan deze richtlijnen en moedig uw dierbaren aan om ze te gebruiken. Onthoud dat geen enkele telefoon, zelfs geen veilige, u het geheim van uw gesprekken zal bieden. Praat daarom nooit over serieuze onderwerpen. Als dit absoluut noodzakelijk is, gebruik dan Aesopische taal die door buitenstaanders slecht wordt begrepen.

Stap 2

Als uw gehoor plotseling helderder en beter wordt, stop dan onmiddellijk met praten. Dit is het allereerste teken dat het gesprek onder controle is. Let op dat je gesprekspartner ineens slechter begon te horen, maar jij hem goed blijft horen. Het feit is dat wanneer een bug in de lijn wordt geïntroduceerd, de spanning ervan afneemt. Drukknoptelefoons zijn gevoeliger voor dergelijke schommelingen dan kiestelefoons.

Stap 3

Controleer geschenken van collega's, partners en ondergeschikten op de meest zorgvuldige manier. Onder het mom van een geschenk kunt u een "verrassing" krijgen, waarvan de juiste werking de aanvallers op de hoogte houdt van al uw zaken en plannen. Je moet ook op je hoede zijn voor de voorwerpen die op je bureaublad achterblijven: sleutelhangers, pennen en souvenirs.

Stap 4

Breng consequent een lange tijd als repeater door.

Stap 5

Zorg ervoor dat u alle vaste en mobiele telefoons uitschakelt voordat u begint met onderhandelingen of een belangrijk gesprek. Zet achtergrondmuziek aan om je luisterervaring te verstoren.

Stap 6

Geef telefoons niet ter reparatie aan dubieuze werkplaatsen. Houd er rekening mee dat gesprekken vanuit een rijdend voertuig moeilijker te onderscheppen zijn. Met een toename van de afstand tussen het apparaat en de onderscheppende apparatuur, als het zich niet in de auto bevindt, verzwakt het signaal. Gebruik communicatiesystemen waarin gegevensoverdracht met hoge snelheid en frequente frequentiewisselingen tijdens het gesprek plaatsvindt, bijvoorbeeld GPRS.

Aanbevolen: