De Telefoon Overschakelen Naar Pulskiezen

Inhoudsopgave:

De Telefoon Overschakelen Naar Pulskiezen
De Telefoon Overschakelen Naar Pulskiezen

Video: De Telefoon Overschakelen Naar Pulskiezen

Video: De Telefoon Overschakelen Naar Pulskiezen
Video: Gesprekken doorschakelen op uw Android Phone 2024, Mei
Anonim

Het wisselen van puls- en toonkiezen is in de meeste gevallen een hoofdpijn voor eigenaren van vaste telefoons. Dit geldt in het bijzonder voor die modellen waarvan de instructies en menu's alleen in de taal van de fabrikant worden verstrekt.

De telefoon overschakelen naar pulskiezen
De telefoon overschakelen naar pulskiezen

Het is nodig

  • - instructie;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Schakelen tussen puls- en toonkiezen werkt anders, dit hangt af van het model en de fabrikant van je telefoon, lees daarom goed de meegeleverde gebruikershandleiding over dit onderwerp.

Stap 2

Als je het om welke reden dan ook niet hebt, ga dan naar de officiële website van de fabrikant en zoek naar je telefoonmodel, download de gebruikershandleiding in het informatiegedeelte. Houd er rekening mee dat het in sommige gevallen nodig kan zijn om de gegevens van het serienummer van uw telefoon in te voeren, waarna de instructie naar de door u opgegeven mailbox wordt verzonden.

Stap 3

Zorg er ook voor dat uw telefoonmodel pulskiezen ondersteunt. U kunt informatie over dit onderwerp bekijken op de officiële website van de fabrikant of in de instructies.

Stap 4

Verander de modus van toon naar puls met behulp van het stertoetsmenu op Panasonic-telefoons. Gewoonlijk wordt een dubbele druk op de knop niet gebruikt in een gesprek, maar in de standby-modus. Het aantal keer dat u op de knop drukt, is afhankelijk van het model van uw apparaat.

Stap 5

Als u de eigenaar bent van een vaste telefoon van Tomson, gaat u naar het hoofdmenu van uw apparaat en zoekt u het item Einstelling op en klikt u op de knop OK. Gebruik de plus- en minknoppen om de schakelmenu's MFV (toonkiezen) en IWN (pulskiezen) te vinden.

Stap 6

Selecteer het juiste menu-item en druk op de OK-toets. Druk twee keer op de return-knop om terug te keren naar het hoofdmenu en controleer of de modus voor het indrukken van de knop is gewijzigd. Dit schema is typerend voor de meeste modellen apparaten van deze fabrikant. De menu-indeling kan in sommige gevallen echter verschillen, maar de namen van de modi blijven altijd ongewijzigd.

Aanbevolen: