Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In MTS
Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In MTS

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In MTS

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In MTS
Video: HOE INVESTEREN IN VASTGOED? - Vasco Rouw en Joshua Kaats 2024, April
Anonim

MTS - Mobile TeleSystems, de grootste mobiele operator in heel Rusland, biedt zijn klanten verschillende diensten. Een van deze diensten is "Live Transfer". Dit is een saldooverdracht van de ene telefoon van een MTS-client naar de andere.

Hoe geld over te zetten van telefoon naar telefoon in MTS
Hoe geld over te zetten van telefoon naar telefoon in MTS

Het is nodig

Verbinding met het MTS-netwerk

instructies:

Stap 1

Met de service "Directe overboeking" kunt u eenmalig geld van uw rekening overboeken naar het saldo van een andere persoon, een MTS-klant. Daarnaast kunt u vanuit uw account regelmatig het saldo van een ander opwaarderen. Wanneer u geld overmaakt naar de rekening van een andere MTS-abonnee, moet u rekening houden met bepaalde regels.

Stap 2

Het bedrag van één overschrijving moet minimaal één roebel en niet meer dan driehonderd roebel zijn. Het minimale saldo op de aanvulrekening na de overdracht moet minimaal negentig roebel zijn. U kunt maximaal RUB 1.500 per dag van een opwaardeerrekening overboeken. De som van alle overschrijvingen naar de aangevulde rekening mag niet hoger zijn dan 3000 roebel. De kosten van een eenmalige aanvulling van het saldo bedragen 7 roebel. Bij regelmatige aanvulling van het saldo betaalt de abonnee slechts 7 roebel. om een aangevuld account toe te voegen aan de lijst met regelmatig aangevulde accounts.

Stap 3

Als u geld van de ene telefoon naar de andere wilt overboeken, moet u een verzoek verzenden en vervolgens de overboeking bevestigen met een sms-bericht. Voor een eenmalige aanvulling van het account, typt u op het toetsenbord van uw mobiele telefoon een verzoek in het volgende formaat: * 112 * Telefoonnummer waarnaar het geld wordt overgemaakt * Bedrag in roebel van 1 tot 300 # en druk op de beltoets. Wacht op een antwoord-sms met een bevestigingscode. Kies het volgende verzoek * 112 * bevestigingscode aangegeven in sms # en druk op de beltoets. Wacht op de bevestiging van de aanvraag.

Stap 4

Om regelmatig geld van de ene telefoon naar de andere over te schrijven, belt u het volgende verzoek: * 114 * Telefoonnummer waarnaar het geld wordt overgemaakt * Een cijfer dat de betalingsfrequentie aangeeft: 1 - dagelijks, 2 - wekelijks, 3 - maandelijks * Bedrag in roebels van 1 tot 300 # en druk op de beltoets. Kies na ontvangst van de bevestigingscode het volgende verzoek * 114 * bevestigingscode gespecificeerd in sms # en druk op de beltoets. U ontvangt een bevestiging in de vorm van een sms-bericht dat uw aanvraag is geaccepteerd.

Stap 5

Om de regelmatige overboeking van geld van de ene telefoon naar de andere uit te schakelen, kiest u het volgende commando: * 114 * Telefoonnummer waarnaar het geld wordt overgemaakt #. Reguliere overboekingen naar het opgegeven nummer worden stopgezet.

Aanbevolen: