Hoe U Kiest Voor Toonkiezen Naar Pulskiezen

Inhoudsopgave:

Hoe U Kiest Voor Toonkiezen Naar Pulskiezen
Hoe U Kiest Voor Toonkiezen Naar Pulskiezen

Video: Hoe U Kiest Voor Toonkiezen Naar Pulskiezen

Video: Hoe U Kiest Voor Toonkiezen Naar Pulskiezen
Video: Demonstratie Alarmbel 2024, April
Anonim

Bij gewone vaste telefoons zijn er twee soorten kiezen: het zogenaamde pulskiezen, bekend sinds de tijd van draaitelefoons, en toonkiezen. Momenteel wordt algemeen aanvaard dat pulskiezen (wanneer het aantal pulsen, onderbrekingen overeenkomt met een of ander gekozen cijfer van het nummer) een overblijfsel uit het verleden is. Tegenwoordig wordt steeds meer gebruik gemaakt van toonkiezen (waarbij een nummer wordt gekozen met speciale toonbursts). Vaak ondersteunen telefooncentrales echter geen toonkiezen.

Hoe u kiest voor toonkiezen naar pulskiezen
Hoe u kiest voor toonkiezen naar pulskiezen

instructies:

Stap 1

Sommige telefoonmodellen ondersteunen de toetstoonmodus niet standaard. Draaitelefoons zijn bijvoorbeeld alleen ontworpen voor pulskiezen. Als u een soortgelijk apparaat heeft, kunt u de functies ervan veilig gebruiken.

Stap 2

Bijna alle moderne telefoons hebben een kiesmodusschakelaar. Het vertegenwoordigt meestal een bewegende schuifschakelaar. Het heeft ook altijd een Puls / Toon-schakelaar, die overeenkomt met de puls- en toonmodi. Zet de schakelaar in de stand "Pulse". Uw telefoon heeft dus de kiesmodus gewijzigd.

Stap 3

Als uw telefoonmodel deze schakelaar niet heeft, voert de toets "*" ("sterretje") op het numerieke toetsenbord van uw telefoontoestel dezelfde modusomschakeling uit. Als u er nogmaals op drukt, keert de telefoon terug naar de vorige kiesmodus.

Soms moet u na het wijzigen van de modus de buis op de hendel laten zakken en weer oppakken. Dat wil zeggen, tijdens een gesprek is het op sommige telefoonmodellen praktisch onmogelijk om het apparaat van de ene modus naar de andere over te zetten.

Stap 4

Als u een DECT-telefoon hebt (d.w.z. een telefoon met een draadloze radio-handset), dan zijn de instellingen voor de kiesmodus opgenomen in de instellingen van het "basisstation" waaraan de handset is "gekoppeld". Toegang tot instellingen is rechtstreeks mogelijk vanaf de handset van het telefoontoestel, of via de bedieningsknoppen op het "basisstation".

Stap 5

Lees de instructies voor uw telefoon. Het zal zeker informatie bevatten over het instellen van het apparaat, inclusief het overschakelen naar toon- of pulskiezen. U kunt ook instructies vinden op de website van de fabrikant of op sites die zijn gemaakt om gebruikers te helpen.

Aanbevolen: