Overschakelen Naar De Toonmodus Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Overschakelen Naar De Toonmodus Op Je Telefoon
Overschakelen Naar De Toonmodus Op Je Telefoon

Video: Overschakelen Naar De Toonmodus Op Je Telefoon

Video: Overschakelen Naar De Toonmodus Op Je Telefoon
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, Mei
Anonim

Zelfs als uw telefooncentrale alleen in pulsmodus werkt, accepteren autoinformators die in sommige organisaties zijn geïnstalleerd alleen tooncommando's. Om met hen te communiceren, moet u de telefoon naar de juiste modus schakelen.

Overschakelen naar de toonmodus op je telefoon
Overschakelen naar de toonmodus op je telefoon

instructies:

Stap 1

Als je het nummer van een automatische informant hebt gebeld met een mobiele telefoon, dan werkt het al voor je in de toonmodus. Als blijkt dat de autoinformer niet reageert op opdrachten, zoek dan in het telefoonmenu het item dat overeenkomt met de DTMF-signaaloverdrachtmodus (in verschillende telefoons wordt het anders genoemd). Sta de overdracht van dergelijke signalen toe.

Stap 2

Zoek uit of uw telefoonsite de toonmodus ondersteunt. Als blijkt dat de PBX is geüpgraded en nu op deze manier kan worden bediend, schakelt u over naar de toonmodus en uw huistelefoon, en het kiezen zal aanzienlijk versnellen. Hiervoor zoekt u een schakelaar met het label PT of Pulse-Tone op de bodem of een van de zijwanden. Schakel over naar de T- of Tone-modus. Controleer vervolgens of de PBX reageert op tooncommando's, en zo niet, schakel de telefoon terug naar de pulsmodus.

Stap 3

Bij sommige bedrade apparaten (meestal uitgerust met radio-handsets) wordt het overschakelen naar de toonmodus niet uitgevoerd door een mechanische schakelaar, maar via het menu. Zoek de locatie van het bijbehorende menu-item in de instructies of op uw eigen.

Stap 4

Als de PBX de toonmodus niet ondersteunt, is het onhandig om de schakelaar of het menu te gebruiken wanneer het nodig is om een automatische informant te gebruiken. Als u het apparaat in de pulsmodus laat staan, drukt u na het kiezen van het nummer op de toets met een asterisk. Het apparaat schakelt over naar de toonmodus en blijft hierin totdat u ophangt.

Stap 5

Draaiknoppen en vroege drukknoptelefoons ondersteunen helemaal geen toonmodus. Nadat u vanaf een dergelijk apparaat naar de autoinformer hebt gebeld, wacht u op het antwoord van de secretaresse en vraagt u hem om u handmatig te verbinden met de gewenste abonnee. Als er geen communicatie met de secretaresse is, gebruik dan een speciaal autonoom apparaat - een pieper. Breng het naar de microfoon en druk op de knoppen met de gewenste nummers.

Aanbevolen: