De Telefoon Overschakelen Naar De Toonmodus

Inhoudsopgave:

De Telefoon Overschakelen Naar De Toonmodus
De Telefoon Overschakelen Naar De Toonmodus

Video: De Telefoon Overschakelen Naar De Toonmodus

Video: De Telefoon Overschakelen Naar De Toonmodus
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, April
Anonim

Een thuis- of vaste telefoon kan in twee kiesmodi werken: puls en toon. De standaardinstelling is de pulsmodus. Maar soms moet u het apparaat overzetten op toonkiezen, bijvoorbeeld om opties te selecteren met toetsaanslagen, die voor u worden vermeld door de ondersteuningsdienst of een ander geautomatiseerd systeem.

Het nummer kan worden gekozen in toon- en pulsmodus
Het nummer kan worden gekozen in toon- en pulsmodus

Het is nodig

telefoon, instructie

instructies:

Stap 1

Bepaal welke modus je momenteel hebt. Als u klikken hoort wanneer u een nummer in de handset kiest, is de modus puls. Als toongeluiden verschillende hoogten hebben, is dit de toonmodus.

Stap 2

De meeste telefoons kunnen naar de toonmodus worden geschakeld door op de * (sterretje) toets te drukken.

Stap 3

PABX-telefoons van Panasonic worden in de toonmodus geschakeld door eerst op de asterisk (*) en vervolgens op het hekje (#) te drukken.

Stap 4

Binnenlandse telefoons "Rus 25" en "Rus 26" worden overgeschakeld naar de toonmodus als u op de "Mode"-knoppen drukt, vervolgens het cijfer 3 en het cijfer 0. "Rus 19", "Rus 20" en "Rus 21" veranderen de modus met een combinatie (*) + (*) + (3) + (0).

Stap 5

Er zijn telefoons die een speciale knop hebben om de modus te wijzigen. Het wordt meestal TONE of "TONE" genoemd.

Stap 6

Sommige telefoons hebben andere knoppen om over te schakelen naar de toonmodus, in de regel zijn ze ondertekend. Als geen van de bovenstaande methoden geschikt is voor uw telefoon, moet u zoeken naar instructies die noodzakelijkerwijs de manier beschrijven om de kiesmodus te wijzigen, als deze optie al door de fabrikant wordt geboden.

Aanbevolen: