Hoe Overschakelen Naar Een Ander Tariefplan Op "Beeline"

Inhoudsopgave:

Hoe Overschakelen Naar Een Ander Tariefplan Op "Beeline"
Hoe Overschakelen Naar Een Ander Tariefplan Op "Beeline"

Video: Hoe Overschakelen Naar Een Ander Tariefplan Op "Beeline"

Video: Hoe Overschakelen Naar Een Ander Tariefplan Op
Video: Planning a motorcycle route | Beeline Moto app tutorial 2024, Mei
Anonim

Het bedrijf Beeline werkt regelmatig de lijst van zijn tariefplannen bij. En vind je in deze lijst ineens de meest voordelige optie voor jezelf, dan kun je natuurlijk gewoon het pakket kopen dat je leuk vindt en je huidige nummer blokkeren. Maar er is nog een andere manier: uw tariefplan wijzigen. Let op, de service is betaald!

Hoe overstappen naar een ander tariefplan voor
Hoe overstappen naar een ander tariefplan voor

Noodzakelijk

  • - Het paspoort;
  • - mobiele telefoon;
  • - computer of communicator;
  • - internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Toepassen om het tarief te wijzigen bij de medewerkers van het dichtstbijzijnde klantenservicekantoor van het bedrijf "Beeline". Neem je paspoort mee.

Een persoonlijk bezoek is een vereiste als u wilt overstappen naar een van de speciale tarieven, bijvoorbeeld "Mobiele pensioengerechtigde" of "Communicatie". In dat geval moet u ook respectievelijk een pensioenattest of een VOG-lidmaatschapskaart (VTEK-attest) overleggen.

Stap 2

Bel vanaf uw mobiele telefoon "Beeline" naar 0611. Indien u gebruik maakt van een prepaid betalingssysteem, kunt u het tariefplan eenvoudig wijzigen door de aanwijzingen van de autoinformer te volgen. In het geval van een postpaid betalingssysteem, zal de operator u vragen om uw paspoortgegevens te noemen in overeenstemming met het contract, voor het voltooien van een aanvraag, dus als u deze gegevens niet uit uw hoofd herinnert, houdt u de documenten bij de hand.

Stap 3

Ga naar de website van het bedrijf "Beeline" in uw regio en vind het tarief waarin u geïnteresseerd bent onder het kopje "Tariefplannen". Open het tabblad "Beschrijving" op de pagina van het geselecteerde tarief. U ziet het telefoonnummer en de kosten van de overstap. Als je niet van gedachten bent veranderd en je hebt genoeg geld op je account, bel dan gewoon het opgegeven nummer vanaf je mobiele Beeline-telefoon.

Stap 4

Wijzig uw tariefplan in de persoonlijke account van het internetsysteem "My Beeline". Als u uw wachtwoord bent vergeten of het systeem nog nooit hebt gebruikt, kiest u de opdracht op uw mobiel

*110*9#

Het wachtwoord en de login worden naar u verzonden in een antwoord-sms-bericht. U kunt dan het tijdelijke wachtwoord dat u is toegestuurd, wijzigen in een permanent wachtwoord.

Stap 5

Bekijk de lijst met beschikbare tariefplannen en de kosten van overstappen in de rubriek "Tariefplannen" (als u een particulier bent en een prepaid facturatiesysteem gebruikt), of in de rubriek "Servicebeheer" (in alle andere gevallen).

Stap 6

Klik op de knop "Tariefplan wijzigen" in de regel met het gewenste tarief. Bevestig uw keuze op de pagina die wordt geopend door op de knop "Ja" te klikken. Als u van gedachten verandert om het tarief te wijzigen, klikt u op de knop "Terug". U kunt de status bekijken van de aanvraag die u hebt verzonden om het tariefplan te wijzigen in de rubriek "Archief aanvragen".

Aanbevolen: