Hoe De Microfoon Aan Te Zetten Voor Karaoke

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon Aan Te Zetten Voor Karaoke
Hoe De Microfoon Aan Te Zetten Voor Karaoke

Video: Hoe De Microfoon Aan Te Zetten Voor Karaoke

Video: Hoe De Microfoon Aan Te Zetten Voor Karaoke
Video: BONAOK Bluetooth Microphone UNBOX & REVIEW - Karaoke Mic With Speaker 2024, Mei
Anonim

Momenteel hebben personal computers een zeer belangrijke plaats ingenomen in het leven van een modern persoon. Ze zijn niet alleen een hulpmiddel voor werk en computergebruik, maar ook een hulpmiddel voor entertainment. Met een computer kun je films kijken, naar muziek luisteren of karaoke zingen. In het laatste geval moet je eerst de microfoon aansluiten en configureren.

Hoe de microfoon aan te zetten voor karaoke
Hoe de microfoon aan te zetten voor karaoke

instructies:

Stap 1

Sluit de karaokemicrofoon aan op de computer door de uitgang in de overeenkomstige connector op de systeemeenheid te steken. Als de connectoren verschillende kleuren hebben, onthoud dan dat de microfoonconnector roze is gekleurd. Als de karaokekit ook een hoofdtelefoon bevat, sluit u deze aan op de groene connector.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op het luidsprekerpictogram in de lade (rechterkant van de taakbalk, bij de klok). Er verschijnt een mixervenster met de volume-instelling van de computerluidsprekers. Klik op het luidsprekerpictogram boven de volumeschaal om het venster "Eigenschappen: Luidsprekers" te openen, waarin u de karaokemicrofoon moet configureren.

Stap 3

Ga naar het venster "Niveaus". Als de karaokemicrofoon correct was aangesloten, ziet u hieronder de regel met de instellingen. Kijk naar het luidsprekerpictogram bij de knop "Balans", als er een rood gekruiste cirkel op wordt getekend, betekent dit dat de microfoon momenteel is uitgeschakeld in het systeem.

Stap 4

Klik op dit icoon om de functie te activeren. Gebruik de volumemixer om het microfoongeluid aan te passen. Deze methode om de microfoon in te schakelen wordt beschreven voor degenen die het besturingssysteem Windows 7 hebben. Als u een eerdere versie heeft, zal de procedure iets anders zijn.

Stap 5

Steek de karaokemicrofoon in de geluidskaartconnector op de systeemeenheid. Klik op de knop "Start" op de taakbalk en selecteer het menu "Configuratiescherm". Zoek de sectie "Geluids- en audioapparaten" en dubbelklik vervolgens met de linkermuisknop op het pictogram.

Stap 6

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Spraak" en klik op de knop "Volume". Selecteer het gedeelte "Opties" - "Eigenschappen". Hieronder vindt u een lijst met de verschillende aangesloten audioapparaten. Zoek het opschrift "Microfoon" en zet er een vinkje naast. Klik OK".

Stap 7

Installeer een speciaal karaokeprogramma op uw pc. Voer het uit en specificeer de microfoon die was aangesloten in de instellingen. Start het nummer en probeer de microfoon in actie.

Aanbevolen: