Een Microfoon Aansluiten Voor Karaoke

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Aansluiten Voor Karaoke
Een Microfoon Aansluiten Voor Karaoke

Video: Een Microfoon Aansluiten Voor Karaoke

Video: Een Microfoon Aansluiten Voor Karaoke
Video: Youtube Karaoke Party Setup Wireless Microphones 2024, Mei
Anonim

Het favoriete tijdverdrijf van velen - karaoke - is gewoon ondenkbaar zonder een goede microfoon. Hij is het, samen met de luidsprekers van de luidsprekers, die alle schoonheid (indien aanwezig) van de stem van de zanger overbrengt.

Een microfoon aansluiten voor karaoke
Een microfoon aansluiten voor karaoke

instructies:

Stap 1

Zoek de audio-ingangen op uw thuisontvanger. De meeste ontvangers hebben voor- en achteringangen. Meestal 1/4 inch of 1/8 inch stereo-ingang (hoofdtelefoonaansluiting). Gebruik deze aansluiting indien beschikbaar. Zoek anders de gemakkelijkst toegankelijke RCA-ingang.

Stap 2

Identificeer de plug op uw microfoon. De meeste microfoons hebben een 1/8-inch plug, vergelijkbaar met wat je op koptelefoons zou zien.

Stap 3

Tel de strepen op de stekker. Stekker met twee zwarte strepen - stereo (linker- en rechterkanaal). Drie zwarte balken vertegenwoordigen mono (één kanaal).

Stap 4

Bepaal uw adapterbehoeften. Als de microfoonstekker twee strips heeft en even groot is als de aansluiting van de karaoke-ontvanger, heb je geen adapters nodig. Sluit de microfoon rechtstreeks aan op de audio-ingangen van de karaoke-ontvanger. Het gedeelte "Tips" hieronder bevat een lay-out van veelgebruikte adaptercombinaties.

Stap 5

Sluit het ingangskanaal op uw ontvanger aan. Gewoonlijk is de koptelefoonaansluiting aan de voorkant gelabeld met "Aux". Hoor je het geluid in de karaoke-speakers, dan heb je de juiste zender gevonden.

Aanbevolen: