Hoe De Microfoon Op De Camera Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon Op De Camera Aan Te Zetten
Hoe De Microfoon Op De Camera Aan Te Zetten

Video: Hoe De Microfoon Op De Camera Aan Te Zetten

Video: Hoe De Microfoon Op De Camera Aan Te Zetten
Video: How to Allow Your Camera & Microphone on Google Chrome - 2021 2024, Mei
Anonim

De webcam is al lang niet meer weg te denken uit degenen die vanwege de afstand hun familieleden niet kunnen zien. Naast videocommunicatie met het gezin verhoogt ze de efficiëntie van zakelijke bijeenkomsten door middel van videoconferenties. En de kwaliteit van videogesprekken hangt vaak af van de instellingen van de camera zelf.

Hoe de microfoon op de camera aan te zetten
Hoe de microfoon op de camera aan te zetten

instructies:

Stap 1

Controleer eerst uw microfooninstellingen om uw webcam correct te configureren. Let hiervoor op de apparaataansluiting en kijk naar de webcamkabel.

Stap 2

Als de kabel een USB-connector heeft, zoek dan dezelfde connector op uw computer en maak verbinding. Als het uiteinde van de kabel een aansluiting heeft met een microfoonstekker, zoek dan de microfoonaansluitingen op de computer en steek de stekker in de roze sleuf. Controleer de zendontvanger voor de draadloze webcam. Sluit vervolgens aan op de USB-poort van uw computer en druk op de kleine knop op de transceiver. Druk binnen een paar seconden, terwijl de indicator knippert, op de vergelijkbare knop op de webcam.

Stap 3

Nadat u uw microfoon hebt aangesloten, controleert u het volume en opent u het "Configuratiescherm". Selecteer het gedeelte "Geluiden" en klik op het item "Geavanceerd". Zoek in de apparaatmixer die verschijnt de volumeschaal en verplaats de schuifregelaar helemaal naar boven. Schakel het selectievakje naast 'Uit' uit, als het daar is, om de microfoon in te schakelen.

Stap 4

Gebruik Skype om de microfooninstellingen van je webcam aan te passen. Start Skype en klik op het gedeelte 'Extra' in het hoofdmenu van het programma. Selecteer de subsectie "Instellingen" en ga in het geopende venster naar het tabblad "Geluidsinstellingen".

Stap 5

Klik op de actieve link "Microfoon" en selecteer het type aangesloten microfoon. Schakel daarna het selectievakje naast "Automatische instellingen toestaan" uit en zet de volumeschuifregelaar op het gewenste niveau.

Stap 6

Zoek de link naar "Een testoproep maken" in de onderste rij met extra functies. Klik erop en volg de instructies, waarbij je je stem een paar seconden opneemt. Luister vervolgens naar de opname en controleer of het microfoonvolume correct is geselecteerd.

Aanbevolen: