Hoe 3G Megafoon-modem Te Overklokken?

Inhoudsopgave:

Hoe 3G Megafoon-modem Te Overklokken?
Hoe 3G Megafoon-modem Te Overklokken?
Anonim

Tegenwoordig, wanneer iedereen altijd internettoegang nodig heeft, zijn 3G-modems een zeer nuttig item, waarmee u een draadloze verbinding in het dekkingsgebied kunt gebruiken, maar na aankoop van dit apparaat wordt bijna elke koper geconfronteerd met een slechte verbindingssnelheid die interfereert met goed werk. Dit zijn de echte manieren om dit probleem op te lossen.

Hoe 3G Megafoon-modem te overklokken?
Hoe 3G Megafoon-modem te overklokken?

Het is nodig

PC, modem, kabel, open access

instructies:

Stap 1

Om de snelheid van internet tot stand te brengen en te verbeteren, is het noodzakelijk om in twee richtingen te handelen:

Programmatische instelling

Hardware (fysieke) setup

Stap 2

Programmatische instelling

Er zijn maar twee redenen voor een slechte 3G-verbinding: een druk basisstation en een zwak signaal. Het is gemakkelijk te raden dat het onmogelijk is om het signaal of de ontvangst ervan softwarematig te verbeteren, dus u kunt alleen het verbruik ervan besparen. Om dit te doen, moet u Windows Firewall configureren:

Ga naar Start-Configuratiescherm - Windows Firewall. Als je het hebt uitgeschakeld, zet het dan aan.

Stap 3

Als u alleen op internet gaat surfen, kunt u alle inkomende verbindingen blokkeren. Ga vervolgens naar het tabblad Uitsluitingen en configureer de vereiste programma's. De internetsnelheid zal aanzienlijk toenemen.

Dit is een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om een probleem programmatisch op te lossen. De superhulpprogramma's die Google aanbiedt om het internet te versnellen, zijn ofwel een "scam" of gewoon een service voor het comprimeren van verkeer, wat we in feite net hebben gedaan.

Stap 4

Het volgende is de hardware-installatie.

Er zijn nogal wat manieren om hardware-instellingen te configureren, een van de meest effectieve is het aansluiten van een megafoonmodem op een externe antenne met behulp van een adapter, maar hiervoor moet je het aan het bedrijf geven dat deze upgrade uitvoert.

Stap 5

De andere manier is veel gemakkelijker. Het bestaat uit het feit dat de modem via een USB-verlengkabel met de computer is verbonden, waarvan de lengte tot 5 meter kan zijn. De modem zelf wordt naar het raam geleid, of desgewenst door het raam (afhankelijk van het weer). De internetsnelheid moet omhoog. Bij deze methode hangt veel af van de kwaliteit van de kabel, dus het is beter om in vertrouwde winkels te kopen.

Dit artikel helpt u bij het omgaan met uw 3G-modem.

Aanbevolen: