Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Overklokken

Inhoudsopgave:

Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Overklokken
Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Overklokken

Video: Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Overklokken

Video: Hoe U De Batterij Van Uw Telefoon Kunt Overklokken
Video: Without Root | OVERCLOCK ANY DEVICE | OVERCLOCK Any Samsung Device Without Root Boost performance 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon helpt je verbonden te blijven en je zelfverzekerder te voelen als je vriendelijk advies nodig hebt. Om de telefoon langer te laten werken, moet u ervoor zorgen dat de batterij na aankoop wordt overklokt.

Hoe u de batterij van uw telefoon kunt overklokken
Hoe u de batterij van uw telefoon kunt overklokken

instructies:

Stap 1

Als je een mobiele telefoon koopt, krijg je een batterij die daarop van toepassing is. Meestal bevindt de batterij zich in een verzegelde verpakking, apart van de telefoon - dit betekent dat nog niemand hem heeft gebruikt en dat de toekomstige prestaties van de batterij alleen van u afhangt.

Stap 2

Plaats de batterij in de telefoon en laad deze 8-12 uur op. Nadat de telefoon volledig is opgeladen, gebruikt u de telefoon totdat de batterij helemaal leeg is en de telefoon niet kan worden ingeschakeld zonder de stekker in het stopcontact te steken. Laad de telefoon opnieuw 8-12 uur op en ontlaad de telefoon. Herhaal de procedure van het "oppompen" van de batterij 3-6 keer, waarna u de telefoon indien nodig kunt opladen.

Stap 3

Nadat u een nieuwe batterij hebt "overklokt", laadt u deze naar behoefte gedurende 2-5 uur op, afhankelijk van het aantal milliampère per uur.

Stap 4

Voor preventie wordt aanbevolen om de batterij twee keer per maand gedurende een lange tijd op te laden, gedurende 8-12 uur. Tegelijkertijd is het om te beginnen met opladen niet nodig om te wachten tot de telefoon volledig is uitgeschakeld, maar de batterij-indicator moet de minimale lading aangeven.

Stap 5

Om de prestaties van de batterij te behouden, is het soms gebruikelijk om deze volledig te ontladen en langdurig op te laden. Maar wees voorzichtig: deze profylaxe is alleen nuttig voor Ni-Mh-batterijen.

Stap 6

De meeste moderne mobiele telefoons zijn uitgerust met lithium-ionbatterijen (Li-Ion), voor dergelijke batterijen is volledige ontlading gewoon gecontra-indiceerd. Het wordt echter aanbevolen om 2 keer per maand volledig op te laden in 8-12 uur, zonder te wachten tot de telefoon is uitgeschakeld.

Aanbevolen: