Hoe Het Aantal Gemaakte Frames Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Aantal Gemaakte Frames Te Weten Te Komen
Hoe Het Aantal Gemaakte Frames Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Aantal Gemaakte Frames Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Aantal Gemaakte Frames Te Weten Te Komen
Video: Toogpraat #2 - Rik Torfs 2024, Mei
Anonim

Het is niet altijd mogelijk om precies de informatie over het aantal opgenomen frames te achterhalen, omdat deze teller in een bepaald stadium vaak opnieuw kan worden ingesteld of de gegevens eenvoudig kunnen worden beschadigd.

Hoe het aantal gemaakte frames te weten te komen
Hoe het aantal gemaakte frames te weten te komen

Het is nodig

  • - Internetverbinding;
  • - een schijf van uw camera.

instructies:

Stap 1

Gebruik software van derden om erachter te komen hoeveel bestanden zijn vastgelegd vanaf het moment dat u de camera begon te gebruiken tot het huidige moment. Open de volgende webpagina in uw browser: https://www.videozona.ru/software/ShowExif/ShowEXIF.zip. Download het bestand, controleer het op virussen (hoewel dit niet echt nodig is) en dubbelklik op het pictogram van het gedownloade hulpprogramma.

Stap 2

Klik op het dialoogvenster Uitvoeren dat verschijnt en wacht tot het programma is gestart. Dit hulpprogramma wordt gebruikt om metadata over de afbeelding te bekijken - cameramodel, datum van de foto, tijd en andere informatie kunnen ook in het werk worden gebruikt. Selecteer de regel Total Numbers Of Shutter Releases en bekijk het aantal opnamen.

Stap 3

Kijk naar de naam van de map met foto's op de geheugenkaart, let ook op de naam van de foto. Als uw camera niet is gereset, kunnen foto's een naam krijgen in de volgorde waarin ze zijn gemaakt. Ook kunnen mappen bijvoorbeeld de naam hebben van een batch foto's, bijvoorbeeld duizend of honderd.

Stap 4

Bekijk de informatie waarin u geïnteresseerd bent met behulp van het programma dat bij uw camera is geleverd, als deze functie beschikbaar is voor uw model. Installeer het programma gewoon op uw computer en koppel de apparaten door de camera via de USB-poort aan te sluiten.

Stap 5

Open het hoofdmenu van uw camera, bekijk de gegevens in de systeemeigenschappen, die kunnen ook een teller bevatten van het aantal opnamen dat is gemaakt in de periode vanaf het begin van het gebruik van de camera of de laatste reset. Houd er rekening mee dat sommige Samsung-camera's de informatie elke 10.000 luiken resetten.

Aanbevolen: