Hoe Het Tarief Voor Een Megafon-abonnee Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Voor Een Megafon-abonnee Te Weten Te Komen
Hoe Het Tarief Voor Een Megafon-abonnee Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Tarief Voor Een Megafon-abonnee Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Tarief Voor Een Megafon-abonnee Te Weten Te Komen
Video: Бесплатный интернет Anony tun Дар Мегафон Точикистон 2024, April
Anonim

De noodzaak om het tarief op Megafon te weten te komen, ontstaat van tijd tot tijd voor bijna elke abonnee, omdat u met deze informatie de huidige verbonden diensten en communicatiekosten kunt regelen. Zelfs als u geen klantovereenkomst met het bedrijf bij de hand hebt, biedt de exploitant verschillende speciale opties.

U kunt het tarief op Megafon vinden via het ondersteuningscentrum
U kunt het tarief op Megafon vinden via het ondersteuningscentrum

instructies:

Stap 1

Bekijk de klantovereenkomst die je bent aangegaan bij het registreren van een simkaart of de laatste aansluiting van bepaalde diensten om je tarief op Megafon te weten te komen. Indien dit document niet beschikbaar is, kunt u met uw paspoort contact opnemen met een van de dichtstbijzijnde Megafon communicatiesalons. Het kantoorpersoneel helpt u het Megafon-tarief op telefoonnummer te achterhalen.

Stap 2

Gebruik het verkorte nummer van de ondersteuningsdienst van de operator 0500. U wordt naar het spraakmenu geleid. Luister naar de instructies van het antwoordapparaat en ga naar het betreffende item. Meestal komt informatie over het aangesloten tarief beschikbaar door op het cijfer "1" en vervolgens op "3" te drukken. U kunt ook even wachten of op elk gewenst moment op de "0"-toets drukken om contact op te nemen met de supportmedewerker. Wees bereid om uw nummer en paspoortgegevens te geven, waarna u de nodige informatie krijgt.

Stap 3

Probeer het tarief op Megafon via de telefoon te achterhalen door een speciale combinatie van tekens te kiezen (USSD-opdracht) * 105 #. Selecteer in het functionele menu dat op het scherm verschijnt het item "Mijn account" of "Tarieven". Ga vervolgens naar het onderste item zodat informatie over uw huidige verbonden services op het scherm verschijnt. Meer gedetailleerde informatie over tariefplannen kan worden verkregen via USSD-commando * 105 * 2 #.

Stap 4

Bekijk de online service "Service-Guide" van de operator, de link waarnaar u op de website megafon.ru vindt. Voer uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord in om uw persoonlijke account in te voeren of verkrijg ze met behulp van de instructies op het scherm. Op de hoofdpagina van uw persoonlijke account kunt u alle benodigde informatie krijgen over uw nummer en de klantovereenkomst, inclusief het huidige Megafon-tarief.

Aanbevolen: