Hoe Het Operatornummer Megafon . Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Operatornummer Megafon . Te Weten Te Komen
Hoe Het Operatornummer Megafon . Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Operatornummer Megafon . Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Operatornummer Megafon . Te Weten Te Komen
Video: МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС / МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ ТАРИФ, МЕГАФОН КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР 2024, Maart
Anonim

Klanten die net zijn begonnen met het gebruik van de diensten van de mobiele operator Megafon, vragen zich vaak af hoe ze hun nummer kunnen achterhalen. Afhankelijk van het model van de mobiele telefoon die u gebruikt, kan het achterhalen van het nummer op verschillende manieren plaatsvinden.

Hoe het operatornummer Megafon. te weten te komen
Hoe het operatornummer Megafon. te weten te komen

instructies:

Stap 1

Pak dus je mobiele telefoon, waarin de simkaart van de mobiele provider Megafon zit. Zorg ervoor dat het is ingeschakeld en werkt op het netwerk van de bovenstaande operator. Soms kan het voorkomen dat de nieuw aangeschafte simkaart nog niet is geactiveerd, waardoor oproepen worden geblokkeerd. Als alles in orde is, gebruik dan de gemakkelijkste manier om je eigen nummer te bepalen. Vraag een vriend om een telefoonnummer en bel naar zijn nummer. Herschrijf daarna uw nummer, dat op het scherm van de mobiel van iemand anders werd weergegeven, in het contactenboek van uw telefoon, om het niet kwijt te raken.

Stap 2

Als u geen extra mobiele telefoon kunt gebruiken, gaat u als volgt te werk. Bestudeer zorgvuldig alle documenten over registratie van het nummer die u hebt gekregen bij de aankoop van het startpakket van diensten van de Megafon-operator. Megafon-telefoonnummers moeten in een van de documenten worden vermeld. Als je daar ook geen nummer hebt gevonden, gebruik dan nog een paar opties.

Stap 3

Ga naar het menu van je telefoon en zoek het item "Service" of "Instellingen". Bij de meeste telefoonmodellen heeft dit menu een tabblad - "Eigen nummer". Het wordt automatisch gedetecteerd door je telefoon, dus klik gewoon op het tabblad en je ziet je nummer.

Stap 4

In het geval dat alle voorgaande opties niet werkten of u ze niet kunt implementeren, gebruik dan de ondersteuningsservice van de operator. Bel 0500, wacht op de verbinding met de telefoniste en vraag hem om je nummer. Soms moet je lang wachten, maar als er geen andere uitweg is, moet je wachten. Onthoud echter dat het bellen naar dit nummer gratis is, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Stap 5

Deze mobiele operator biedt ook een dienst aan met de naam "Vind uw nummer". Het is beschikbaar voor alle gebruikers van het Megafon-netwerk, zowel binnen dekking als in roaming. Voorheen kostte deze service 1 roebel, maar nu heeft het bedrijf het helemaal gratis gemaakt. Kies hiervoor * 205 # op het toetsenbord van uw mobiele telefoon en wacht tot het nummer op het scherm wordt weergegeven of in een bericht verschijnt.

Stap 6

U kunt uw telefoonnummer via internet achterhalen met een apparaat met een Megafon-simkaart (dit kan een smartphone, tablet, modem met internetverbinding zijn). Gebruik dit apparaat om toegang te krijgen tot internet door geen verbinding te maken via Wi-Fi, maar via een mobiel datanetwerk. Open de site megafon.ru. Het telefoonnummer wordt weergegeven op de hoofdpagina van de site in het blok "Mijn account" en op de andere pagina's van de site - bovenaan het scherm.

Stap 7

Om uw telefoonnummer te achterhalen zonder internet, kiest u met een korte opdracht de korte opdracht * 205 # op uw telefoon of smartphone. Het nummer verschijnt op het telefoonscherm. De service is gratis, maar dit team werkt alleen in Moskou, de regio Moskou, de Wolga-regio, het Federaal District Oeral en het Verre Oosten. Voor andere regio's zijn de teams anders.

Stap 8

Inwoners van het Noordwestelijk Federaal District kunnen hun nummer vinden door een kort commando * 127 # op de telefoon te kiezen.

Stap 9

Voor abonnees van het Central Federal District werkt het commando * 105 * 2 * 0 #.

Stap 10

Om het telefoonnummer van de Megafon-operator te achterhalen, moeten abonnees van het Federaal District Siberië het commando * 105 * 1 * 6 # kiezen.

Stap 11

Abonnees van het Kaukasisch Federaal District kunnen hun telefoonnummer achterhalen met het korte commando * 105 * 1 * 2 #.

Stap 12

U kunt zonder internetverbinding toegang krijgen tot uw persoonlijke account. Via het USSD-menu kunt u alle functies van deze dienst gebruiken: uw telefoonnummer opzoeken, het saldo controleren, het tarief raadplegen, informatie krijgen over aangesloten diensten en abonnementen. Om dit te doen, moet u het korte nummer * 105 # kiezen. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Mijn account" (deze bevindt zich onder de toets 1). Het telefoonnummer in tiencijferige indeling wordt weergegeven op het scherm van het apparaat vóór de items van het interactieve menu. De service werkt voor alle Megafon-abonnees, ongeacht de regio van verbinding.

Stap 13

In de Persoonlijke Account vindt u alle relevante informatie op de simkaart van de abonnee: telefoonnummer, saldo, tariefplan, lijst met aangesloten diensten en opties. Om toegang te krijgen tot uw Persoonlijke Account via Wi-Fi, voert u uw telefoonnummer (tablet, modem) en wachtwoord in op de inlogpagina. U kunt het wachtwoord verkrijgen via het verkorte nummer * 105 * 00 # (het wachtwoord wordt in een sms-bericht verzonden). Op dezelfde manier kunt u het wachtwoord voor het tablet- of modemnummer achterhalen. Als deze apparaten geen sms kunnen ontvangen, verplaatst u de simkaart naar uw telefoon of smartphone en kiest u het commando * 105 * 00 #. Als het niet mogelijk is om de simkaart opnieuw te rangschikken, maak dan verbinding met internet via het Megafon mobiele netwerk (niet via Wi-Fi) of ga naar internet vanaf een computer die is aangesloten via een modem met een Megafon-simkaart, waarvoor u verbinding moet maken een wachtwoord, gebruik de service verander uw wachtwoord, open uw persoonlijke account op lk.megafon.ru. Voer op deze pagina het telefoonnummer en het ingestelde wachtwoord in. Daarna heeft u toegang tot alle mogelijkheden van het Megafon Personal Account.

Stap 14

U kunt uw telefoonnummer, saldo of tarief vinden via de ondersteuningsdienst. Dit kan op twee manieren. Bel eerst de Abonnee Service op 0505. Volg de aanwijzingen in het spraakmenu en je krijgt alle basisinformatie op je nummer. Ten tweede kunt u toegang krijgen tot informatie over uw nummer door een sms-bericht met een willekeurige tekst (ook leeg) te sturen naar het nummer 000100. De dienst is gratis in de thuisregio en bij roaming tegen het tarief voor uitgaande sms dat is ingesteld in de regio of gastland. Oproepen en berichten naar alle Megafon-referentienummers zijn gratis in de thuisregio, en daarbuiten kosten ze de prijs die wordt bepaald door de tarieven van de regio of het gastland.

Aanbevolen: