Hoe Het Telefoonnummer In St. Petersburg Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telefoonnummer In St. Petersburg Te Weten Te Komen
Hoe Het Telefoonnummer In St. Petersburg Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Telefoonnummer In St. Petersburg Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Telefoonnummer In St. Petersburg Te Weten Te Komen
Video: Zo wonen Russische studenten in Sint Petersburg: ‘Ik heb geluk’ 2024, April
Anonim

Als u het adres weet van een persoon of bedrijf in St. Petersburg, kunt u gemakkelijk zijn telefoonnummer vinden. Er zijn veel manieren om deze informatie te achterhalen, je moet ze gewoon allemaal proberen of stoppen bij de meest geschikte.

Hoe het telefoonnummer in St. Petersburg te weten te komen
Hoe het telefoonnummer in St. Petersburg te weten te komen

instructies:

Stap 1

Bel de telefonische informatiedienst van St. Petersburg. Als u op zoek bent naar het telefoonnummer van een persoon op zijn woonadres, bel dan 09 of 990-91-11. Geef het adres dat u zoekt en binnen enkele seconden geeft de telefoniste u de telefoon die ermee overeenkomt. Er moet aan worden herinnerd dat deze informatie wordt betaald. Het servicetarief kunt u tijdens het gesprek opvragen bij de telefoniste.

Stap 2

Als u op zoek bent naar een telefoonnummer van een bedrijf, waarvan alleen het adres bekend is, bel dan de Citywide Information Service op 064, die gratis en de klok rond werkt. Je kunt ook de website van de organisatie bezoeken https://www.064.ru/ en zelf de informatie vinden die je nodig hebt.

Stap 3

Gebruik de telefoongids van St. Petersburg. Als je een papieren versie hebt, zul je door veel lijsten moeten scrollen, omdat ze op achternaam zijn samengesteld, niet op adres. In dit geval is het beter om elektronische versies van catalogi te gebruiken, omdat deze automatisch de informatie sorteren en vinden die u nodig hebt. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de diensten van de site https://spravkaru.net/piter/ of

Stap 4

Voer het adres en de naam in van de persoon die u zoekt en klik op de knop Zoeken. Als de informatie die u nodig heeft niet is gevonden, probeer dan de zoekopdracht te beperken tot alleen de straat en filter vervolgens de ongepaste opties eruit. Dit is nodig omdat u een fout kunt maken in het appartementnummer of er onjuiste informatie wordt aangegeven in de telefoonbasis.

Stap 5

Neem contact op met een particulier detectivebureau. Deze methode helpt u als de informatie in de telefoongidsen verouderd is. Feit is dat ze één keer per jaar worden geüpdatet, waardoor ze de recent geïnstalleerde telefoon niet kennen. In dit geval helpen privédetectives u tegen betaling veel sneller contacten te vinden.

Stap 6

Ga naar het adres waar u een telefoonnummer zoekt. Praat met de lokale bevolking en laat hen weten dat je een van de bewoners niet kunt bereiken. Het is het beste om contact op te nemen met lokale oldtimers. Misschien zal een van hen met je meeleven en je een telefoonnummer geven.

Aanbevolen: