Hoe Het Beeline-tarief Te Weten Te Komen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beeline-tarief Te Weten Te Komen?
Hoe Het Beeline-tarief Te Weten Te Komen?

Video: Hoe Het Beeline-tarief Te Weten Te Komen?

Video: Hoe Het Beeline-tarief Te Weten Te Komen?
Video: TIJMEN MET MEMPHIS DEPAY HET VELD OP 2024, April
Anonim

Door over te schakelen naar steeds gunstiger tarieven van de mobiele operator "Beeline", vergeet de abonnee vaak de naam van zijn huidige tarief, omdat hij vóór hem een tiental tariefplannen veranderde. En daarom kan het de kosten van een minuut gesprek binnen het netwerk en naar andere mobiele operators niet volgen, evenals de kosten van andere diensten, zoals sms en mobiel internet. Maar nu is het niet moeilijk om de naam van het tariefplan en de voorwaarden ervan te achterhalen. Hiervoor zijn verschillende werkwijzen.

Hoe het Beeline-tarief te weten te komen?
Hoe het Beeline-tarief te weten te komen?

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

De mobiele operator "Beeline" gaat met zijn tijd mee en probeert zijn klanten te voorzien

De hoogste kwaliteit communicatie, handige en gunstige tarieven, actualiseert de huidige tarieven. Vanzelfsprekend zijn mobiele gebruikers onder de gepresenteerde verscheidenheid aan tariefplannen op zoek naar hun eigen abonnementen, die zoveel mogelijk aan hun behoeften en wensen voldoen. En anderen blijven, ondanks het verschijnen van nieuwe tarieven, uit gewoonte de oude gebruiken, waaraan ze vele jaren geleden waren verbonden. Soms vergeten abonnees zelfs wat hun tarief is. En dan komt dezelfde trouwe "Beeline" haar klanten te hulp. Deze mobiele operator biedt zijn gebruikers immers de maximale mogelijkheid om altijd op de hoogte te zijn van de laatste tariefupdates, het aanbieden van aanvullende diensten en communicatiemogelijkheden met andere abonnees. Het zal voor Beeline-abonnees niet moeilijk zijn om erachter te komen welk tariefplan ze momenteel gebruiken. Dit kan op verschillende manieren.

Stap 2

De eenvoudigste is om contact op te nemen met een mobiele salon of servicecentrum, waar de telefonist u alle informatie over uw nummer zal geven. Om ervoor te zorgen dat de beheerder alles kan informeren over uw tariefplan en aangesloten diensten en opties, moet u hem het telefoonnummer doorgeven en het paspoort verstrekken waarvoor deze simkaart is uitgegeven. Deze methode, hoewel eenvoudig, vereist echter een reis naar de salon van de mobiele operator.

Stap 3

U kunt de naam van het Beeline-tariefplan ook op uw telefoon achterhalen door het USSD-commando aan te vragen. Kies hiervoor de combinatie * 110 * 05 # vanaf uw telefoon en druk op de belknop. Binnen enkele seconden nadat aan het verzoek is voldaan, wordt er een sms-bericht naar uw telefoon verzonden met informatie over de naam van het tarief, de naam van de regio op het grondgebied waarvan het actief is en de datum van activering van dit tarief. Bovendien kunt u met de opdracht USSD andere informatie krijgen. Als u met name de opdracht * 110 * 09 # vanaf uw telefoon verzendt en op de belknop drukt, leert u ook over de momenteel verbonden opties. Misschien gebruikt u er een aantal niet meer en wordt er abonnementsgeld voor in rekening gebracht. U kunt dergelijke opties en aanbiedingen op elk moment uitschakelen en daarmee besparen op telefoondiensten.

Stap 4

Gebruik ook een andere beschikbare methode om informatie over uw tarief op Beeline te verkrijgen. Kies hiervoor het nummer 0674, stuur een opdrachtverzoek door op de beltoets te drukken. Luister aandachtig naar de berichten van het antwoordapparaat en gebruik het toetsenbord van de telefoon om het gewenste onderdeel te selecteren. Als u plotseling geen tijd meer heeft om te onthouden welke toets u moet indrukken om informatie te ontvangen, luister dan nogmaals naar het bericht. De rubriektitels worden voorgelezen door het antwoordapparaat. In een van hen hoort u informatie over het tarief - kies het. Als reactie ontvang je een sms met informatie over het aangesloten tariefplan.

Stap 5

Gebruik de dienst “Spraakmenu” om de informatie over uw tariefplan te verduidelijken. Kies hiervoor het verkorte nummer 067405 en druk op de belknop. Autoinformer "Beeline" dicteert de naam van uw tarief. Let op: bellen naar het verkorte nummer 067405 is alleen mogelijk bij een positief saldo. Als het saldo negatief is, is deze service voor u niet beschikbaar.

Stap 6

Een oproep naar het callcenter van de mobiele operator "Beeline" zal u ook helpen uw tarief te achterhalen. Bel hiervoor 0611. Wacht tot de telefoniste u antwoordt en vertel hem uw probleem. De operator beantwoordt al uw vragen over tarieven en opties. Leg hem de situatie uit. Vertel hen bijvoorbeeld dat u van tarief bent veranderd en de naam op geen enkele manier meer weet. De telefoniste beantwoordt uw vraag binnen een minuut. Het enige nadeel van een oproep naar het callcenter is dat vanwege het grote aantal oproepen dat door de klantenservice wordt ontvangen, het niet altijd mogelijk is om de telefoniste de eerste keer te bereiken, of dat u moet "hangen" aan de lange tijd lijn.

Stap 7

U kunt ook de ondersteuningsservice bellen op 8-800-700-0611. En als de telefoniste nog steeds niet snel reageert, gebruik dan e-mail. Geef uw probleem duidelijk aan, laat ons bijvoorbeeld weten dat u uw tariefplan niet meer weet en stuur een e-mail naar [email protected]. Om er zeker van te zijn dat uw bezwaarschrift de geadresseerde heeft bereikt, plaatst u een leesbevestiging in de brief. Als de geadresseerde antwoordt dat de brief is gelezen, ontvangt u hierover een bijbehorende brief.

Stap 8

Daarnaast is er een goede applicatie "Mijn Beeline", waarmee je alle informatie over je nummer kunt krijgen. Om het te gebruiken, verzendt u het mobiele portaalcommando * 111 # vanaf uw telefoon en drukt u op de belknop. Selecteer daarna de sectie "Mijn Beeline" in het menu dat wordt geopend. Om dit te doen, kiest u in het antwoordbericht "1". Selecteer in de volgende melding "Mijn gegevens". Stuur hiervoor ook "1" als antwoord. En selecteer vervolgens het item "Mijn t / plan". Daarna ontvang je een bericht op je telefoon met informatie over je tariefplan.

Stap 9

En vergeet natuurlijk niet dat u alle benodigde informatie op uw nummer kunt krijgen door naar uw persoonlijke account op de website te gaan. Volg hiervoor de link in uw persoonlijke account https://my.beeline.ru/login.xhtml. Voer uw login en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. De inlogrol wordt uitgevoerd door uw telefoonnummer. Om een wachtwoord te krijgen, klikt u op de link "Wachtwoord verkrijgen". Voer op de volgende pagina uw telefoonnummer in en klik op de knop "Verzenden". Binnen enkele minuten wordt er een sms-bericht met een tijdelijk wachtwoord naar de telefoon gestuurd. Voer het in het daarvoor bestemde veld in en klik op "Voltooien". Bedenk dan een nieuw wachtwoord. Klik op de knop Opslaan. Daarna wordt een bevestigingscode naar de telefoon gestuurd, die moet worden ingevoerd om het nummer te bevestigen en vervolgens uw persoonlijke account in te voeren. Klik op Doorgaan.

Stap 10

Daarna wordt u overgezet naar uw persoonlijke account. Open de sectie "Profiel" en u ziet informatie over uw tariefplan. Klik op de tarieflink om er meer over te weten te komen.

Aanbevolen: