Een Film Weergeven Op Een Tv-scherm

Inhoudsopgave:

Een Film Weergeven Op Een Tv-scherm
Een Film Weergeven Op Een Tv-scherm
Anonim

Om films van hoge kwaliteit te bekijken via het tv-scherm, moet u dit toestel aansluiten op een speciale speler of computer. De tweede methode is het meest effectief omdat: stelt u in staat om alle beschikbare formaten af te spelen.

Een film weergeven op een tv-scherm
Een film weergeven op een tv-scherm

instructies:

Stap 1

Selecteer de connectoren waarmee u de videokaart van de computer op de tv wilt aansluiten. Natuurlijk is het beter om HDMI- en DVI-kanalen te gebruiken, omdat ze de mogelijkheid bieden om een digitaal signaal te verzenden, niet analoog. Dit zal de beeldkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Stap 2

Zoek een paar geschikte poorten en schaf een speciale kabel aan. U kunt een DVI-HDMI-adapter gebruiken als uw videokaart alleen D-Sub- en DVI-uitgangen heeft. Sluit de videoadapter van uw computer aan op de geselecteerde tv-zender. Deze procedure kan worden uitgevoerd terwijl de apparaten zijn ingeschakeld.

Stap 3

Als uw tv is aangesloten op een luidspreker, sluit u de geluidskaart van uw computer aan op de audio-ingang van de tv. Hiermee kunt u geluid weergeven op externe luidsprekers. Om deze verbinding te maken heb je een kabel nodig met aan beide uiteinden mini jacks.

Stap 4

Zet je computer en tv aan. Geef in de instellingen van het tweede apparaat de signaalbron op. Selecteer de poort die u op de videokaart van de computer hebt aangesloten. Pas nu de instellingen voor de synchrone werking van de tv en monitor aan.

Stap 5

Ga naar het menu Vormgeving en persoonlijke instellingen in het configuratiescherm van uw computer. Open het menu "Beeldscherm" en selecteer "Verbinden met extern beeldscherm". Markeer de monitorafbeelding en activeer de functie Dit scherm primair maken.

Stap 6

Klik nu op het tv-pictogram en schakel de optie "Extend the display to this device" in. Met deze optie voor het delen van twee schermen kunt u verschillende applicaties onafhankelijk van elkaar starten en gebruiken. Zet uw videospeler aan en verplaats deze buiten de monitor. Vouw het programmavenster op het tv-scherm uit. Selecteer de gewenste film en schakel deze in. Pas de beeldinstellingen en geluidseffecten aan.

Aanbevolen: