Geluid Weergeven Via Een Microfoon

Inhoudsopgave:

Geluid Weergeven Via Een Microfoon
Geluid Weergeven Via Een Microfoon

Video: Geluid Weergeven Via Een Microfoon

Video: Geluid Weergeven Via Een Microfoon
Video: How to Play Audio Through Mic 2024, Mei
Anonim

Als je iets op een computer gaat opnemen met een microfoon en geluid van hoge kwaliteit uitvoert, moet je de speciale instructies gebruiken om de microfoon correct in te stellen en een duidelijke opname te krijgen.

Geluid weergeven via een microfoon
Geluid weergeven via een microfoon

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - microfoon;
  • - toepassingen voor het opnemen van geluid.

instructies:

Stap 1

Probeer de beste kwaliteit microfoon te gebruiken voor geluidsuitvoer. Met een goedkope microfoon haal je sowieso het passende geluid in huis. U kunt een verscheidenheid aan manipulaties uitvoeren met het opgenomen geluid, maar het zal nog steeds opvallen dat u niet erg hoogwaardige apparatuur hebt gebruikt. Tegelijkertijd kunt u voor een goede geluidsweergave naar uw computer een microfoon via USB aansluiten op een professionele digitale mixer.

Stap 2

Pas de opnamekwaliteit van de microfoon aan in de geluidsinstellingen van uw besturingssysteem. Ga hiervoor naar de "Instellingen Wizard" en begin met het uitvoeren van de voorgestelde acties. Verplaats de microfoon indien nodig 3-5 cm van u af en wijzig de weergegeven instellingen in het menu totdat het gevoeligheidsniveau van de microfoon correct is aangepast. Zodra er een verzoek binnenkomt, spreekt u in de microfoon terwijl u deze blijft bewegen totdat u tevreden bent met de resultaten. Sla na het voltooien van de instellingen het resultaat op door op "Voltooien" te klikken. Onthoud dat als de microfoon te dicht bij uw gezicht is, uw stem te hard zal klinken tijdens het opnemen, maar als deze ver weg is, wordt deze gewoon niet gehoord.

Stap 3

Download en installeer op uw computer professionele audiosoftware om met geluid te werken, zoals Cakewalk, Audacity en Adobe Premiere. Open het menu Bestand en kies de actie Nieuw en probeer vervolgens iets op te nemen via je microfoon. Geef in het menu het pad naar de gewenste map op en klik op "Opslaan". U hebt dus uw eigen opname naar de computer gebracht. Nu moeten we er een beetje aan werken.

Stap 4

Profiteer van de speciale tools van deze toepassingen om de opnamekwaliteit te verbeteren. U kunt er ook een apart deel van selecteren voor verwerking. Ga naar het hoofdmenu en gebruik de items "Bewerken" of "Effecten". Probeer hulpmiddelen zoals stereo-uitbreiding, ruisonderdrukking of andere te gebruiken om het geluid van uw opname te verbeteren.

Aanbevolen: