Geluid Weergeven Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Geluid Weergeven Vanaf Een Computer
Geluid Weergeven Vanaf Een Computer

Video: Geluid Weergeven Vanaf Een Computer

Video: Geluid Weergeven Vanaf Een Computer
Video: Computer Songs Not Playing | Sound Not Play | Audio Not Working Problem In Pc | Windows 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd vragen gebruikers van een pc zich af hoe ze geluid kunnen uitvoeren naar andere apparaten. Meestal is het nodig om een computer aan te sluiten op een tv met een luidsprekersysteem van hogere kwaliteit.

Geluid weergeven vanaf een computer
Geluid weergeven vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Koop een speciale kabel met Jack 3.5-connectoren aan beide uiteinden. Een Jack - 2 RCA-adapter zal ook werken. Sluit de audio-uitgang van uw computer aan op de overeenkomstige poorten op uw tv.

Stap 2

Zet je tv en computer aan. Wanneer het besturingssysteem is geladen, voert u het installatieprogramma voor de geluidskaart uit, nadat u ervoor heeft gezorgd dat de gebruikte poort actief is. Pas het dan op de juiste manier aan. Specificeer "Front Speakers" als het luidsprekertype.

Stap 3

Zoek de optie Geluidsbron in het tv-menu. Geef de poort op die wordt gebruikt om verbinding te maken met uw computer. Start de audiospeler en probeer een willekeurig nummer af te spelen. Stel de juiste equalizerinstellingen in.

Stap 4

Probeer audio van je computer naar je tv te sturen via HDMI. Koop een kabel met aan beide uiteinden een bijpassende poort. Gebruik het om uw computer op uw tv aan te sluiten. Selecteer deze poort in de TV-instellingen als de belangrijkste audiosignaalontvanger. Open het Configuratiescherm op uw computer en selecteer Hardware en geluiden.

Stap 5

Open Geluidsapparaten beheren. Het submenu Afspelen moet het item Luidsprekers bevatten. Klik op het pictogram HDMI-uitgang en klik op Eigenschappen. Selecteer "Dit apparaat gebruiken".

Stap 6

Druk op de toets "Standaard" terug naar het vorige menu. Controleer de signaalkwaliteit door de audiotrack af te spelen. Houd er rekening mee dat het HDMI-kanaal wordt gebruikt voor digitale signaaloverdracht van hoge kwaliteit. Als u een luidsprekersysteem van hoge kwaliteit op uw tv hebt aangesloten, gebruikt u dit kanaal om geluid vanaf uw computer weer te geven.

Aanbevolen: