Hoe Geld Opnemen Van Een Rekening In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Opnemen Van Een Rekening In MTS
Hoe Geld Opnemen Van Een Rekening In MTS

Video: Hoe Geld Opnemen Van Een Rekening In MTS

Video: Hoe Geld Opnemen Van Een Rekening In MTS
Video: Live Withdraw Proof 90$ Meta Trader 4 Broker octafx Full Process in Hindi,Urdu 2024, April
Anonim

Geld opnemen van de mobiele-telefoonrekening van de MTS-operator is vrij eenvoudig - het belangrijkste is om toegang te hebben tot internet en het bedrag op het saldo dat overeenkomt met de regels voor het gebruik van de QIWI online-service. Trap niet in de trucs van oplichters die opnamediensten aanbieden voor het verzenden van een bericht naar een kort nummer.

Hoe geld opnemen van een rekening in MTS
Hoe geld opnemen van een rekening in MTS

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Betaal voor elke service met het geld op het saldo van uw mobiele telefoon. Gebruik hiervoor het menu dat beschikbaar is bij het verzenden van een verzoek naar * 115 # in de standby-modus van de telefoon. Selecteer vervolgens een serviceoptie die kan worden betaald met het account van de MTS-operator. Hier kunt u ook de MTS-rekening van een andere abonnee betalen via het eerste item van het menu Mobiele communicatie. Raadpleeg de officiële website van de operator voor meer informatie over het gebruik van de service.

Stap 2

Betaal voor goederen of diensten via de officiële website van MTS. Hiervoor heb je zeker toegang tot je telefoon en een simkaart nodig. Lees meer over de mogelijkheden om diensten en goederen te betalen via deze operator, aangezien de lijst met beschikbare posities van tijd tot tijd verandert. Details van deze dienst zijn beschikbaar op de volgende pagina:

Stap 3

Geld opnemen via de Qiwi-portemonnee. Om dit te doen, registreert u zich in het systeem met vermelding van uw mobiele telefoonnummer. Ontvang een sms met inloggegevens en zoek vervolgens het menu-item "Geld opnemen". Houd er rekening mee dat alle acties om geld aan u terug te storten via Unistream Bank worden uitgevoerd. Vul alle velden in de juiste volgorde in en vermeld alleen deze informatie.

Stap 4

Houd er ook rekening mee dat de simkaart op uw naam moet staan. Geldopname via dit banksysteem is exclusief beschikbaar voor MTS mobiele abonnees. Raadpleeg de informatie in de abonneeafdeling of op de officiële website met betrekking tot het opnemen van geld van andere operators. Vergeet ook niet dat u over de nodige documenten beschikt om contant geld te ontvangen. Let op de hoogte van de commissiebetalingen.

Aanbevolen: