Geld Opnemen Van Een MTS-simkaart

Inhoudsopgave:

Geld Opnemen Van Een MTS-simkaart
Geld Opnemen Van Een MTS-simkaart
Anonim

U kunt het bedrag op het saldo van de MTS-simkaart uitbetalen of met dit geld betalen voor de aankoop van diensten via een speciaal menu op de officiële website van de operator of via banken die met dit bedrijf samenwerken. Voor sommige van deze bewerkingen kunnen bepaalde beperkingen van toepassing zijn.

Geld opnemen van een MTS-simkaart
Geld opnemen van een MTS-simkaart

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - toegang tot internet;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu van betaling voor goederen en diensten op de officiële MTS-website en selecteer de aankoop van diensten of online betaling met het geld op uw rekeningsaldo. Er zijn beperkingen op betaalde services - u kunt alleen betalen voor items die strikt in het menu zijn gespecificeerd. U kunt dit ook doen vanuit het menu van uw telefoon.

Stap 2

Gebruik het opnemen van geld via de bank. Om aan de slag te gaan, registreer je je in het Qiwi-betaalsysteem en laad je het saldo op met een MTS-simkaart. Daarna heeft u toegang tot een grotere lijst met betaaldiensten dan op de MTS-website en verschijnt ook het menu-item "Geldopname".

Stap 3

Houd er rekening mee dat dit alleen gebeurt via de bank waarmee het bedrijf momenteel samenwerkt. Beperkingen op het opnemen van contant geld per dag kunnen ongeveer 15 duizend roebel zijn, lees de details in het hoofdmenu van het programma en let op de voetnoten. U kunt ook gebruik maken van het WebMoney-betaalsysteem door u vooraf te registreren.

Stap 4

Als u geld wilt laten uitbetalen van het saldo van uw persoonlijke rekening van de MTS-operator en niet verder gaat, neem dan contact op met de MTS-klantenservice-verkoopkantoren van uw stad om de overeenkomst te beëindigen. In dit geval is het bedrijf verplicht om u het ongebruikte saldo op uw persoonlijke rekening terug te geven.

Stap 5

Houd er rekening mee dat deze optie alleen geldig is als u een paspoort voorlegt dat uw identiteit bevestigt als de formeel geregistreerde eigenaar van het telefoonnummer. Als de simkaart niet aan u is verstrekt, is de aanwezigheid vereist van de persoon op wie het nummer is geregistreerd. In de toekomst kunt u deze telefoon niet meer gebruiken en wordt de simkaart inactief. Lees meer over de procedure voor het beëindigen van het contract en het terugbetalen van geld van de medewerkers van het MTS-bedrijf.

Aanbevolen: