Hoe Geld Over Te Schrijven Van Rekening Naar Beeline-rekening

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Schrijven Van Rekening Naar Beeline-rekening
Hoe Geld Over Te Schrijven Van Rekening Naar Beeline-rekening

Video: Hoe Geld Over Te Schrijven Van Rekening Naar Beeline-rekening

Video: Hoe Geld Over Te Schrijven Van Rekening Naar Beeline-rekening
Video: Beeline- How to Submit Time and Expense 2024, Maart
Anonim

Als u geld moet overboeken van de ene mobiele rekening naar de andere, maak dan gebruik van de speciale service van uw telecomoperator. Het wordt trouwens niet alleen door Beeline geleverd, maar ook door bedrijven als MTS en Megafon.

Hoe geld over te schrijven van rekening naar Beeline-rekening
Hoe geld over te schrijven van rekening naar Beeline-rekening

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat een abonnee van de Beeline-operator geld naar een andere rekening kan overboeken, moet hij een dienst genaamd "Mobile Transfer" gebruiken. Eerst moet u een aanvraag verzenden vanaf uw mobiele telefoon en vervolgens de overboeking bevestigen (aangezien pas na deze procedure een andere abonnee uw geld kan ontvangen). Het is vrij eenvoudig om een applicatie te verzenden: kies op het toetsenbord het USSD-commando * 145 * mobiel nummer * overboekingsbedrag #. Houd er rekening mee dat u het telefoonnummer van de abonnee alleen in tiencijferige notatie moet opgeven, zonder acht of zeven. Het bedrag van de betaling moet alleen worden aangegeven in een geheel getal en in de valuta die wordt verstrekt door het gekoppelde tariefplan (dat wil zeggen, in dollars of in roebels).

Stap 2

Het is niet meer mogelijk om geld over te maken naar een andere rekening in Beeline. Maar als je ineens geld moet overmaken van een simkaart van een andere telecomoperator, bijvoorbeeld MTS, dan kan dat ook. De service die u zal helpen, heet Live Transfer. Om het te activeren, kunt u een van de twee manieren gebruiken. De eerste betreft een eenmalige vertaling en de tweede dus een reguliere. Overdracht van het eerste type kost 7 roebel, het is mogelijk om het op elk moment aan te vragen via USSD-nummer * 111 * mobiel telefoonnummer * bedrag (van 1 tot 300) #. Om een regulier saldo aan te sluiten, moet u een ander verzoek sturen naar de operator * 111 * telefoonnummer van de abonnee * type betaling: 1 - dagelijks, 2 - wekelijks, 3 - maandelijks * bedrag #. Er zijn geen beperkingen aan het getalformaat, dus u kunt het zowel via de zeven als de acht specificeren.

Stap 3

In Megafon hebben alle abonnees toegang tot de dienst Mobile Transfer. U hoeft deze niet te activeren, u kunt de overschrijving direct zelf versturen. Gebruik om te verzenden het commando * 133 * bedrag overmaken * telefoonnummer van de abonnee #. Zorg ervoor dat u het cijfer na zeven aangeeft. Kies vervolgens het USSD-nummer * 109 * betalingsbevestigingscode # en geef in plaats van de code de combinatie op die de operator u via sms zal sturen.

Aanbevolen: