Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon Cell

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon Cell
Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon Cell

Video: Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon Cell

Video: Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon Cell
Video: How To Transfer Money From Binance App to Your Bank Account (Mobile Step by Step Tutorial) 2024, Maart
Anonim

Vaak is het nodig om een deel van het geld van de mobiele telefoonrekening op te nemen en te ontvangen in de vorm van contant geld of een of andere elektronische valuta. Er zijn verschillende manieren om een dergelijke transactie uit te voeren.

Hoe geld opnemen van een mobiele telefoon cell
Hoe geld opnemen van een mobiele telefoon cell

instructies:

Stap 1

Voordat u geld van uw telefoonrekening opneemt, moet u de toestemming krijgen van de persoon die de rekening betaalt. Onthoud dat voor elk van deze transacties, ongeacht wie het verstrekt, een kleine commissie wordt gevraagd.

Stap 2

U kunt geld overboeken van uw telefoonrekening naar de Z-portemonnee van WebMoney voor elektronische valuta met behulp van de volgende service:

Voordat u zijn diensten gebruikt, moet u in het gedeelte "Prijslijst" controleren of uw mobiele provider is opgenomen in de lijst met ondersteunde.

Stap 3

U kunt alleen contant geld van uw mobiele telefoonrekening krijgen als uw operator Beeline is. Dit kan worden gedaan in die steden van Rusland waar filialen van het Unistream-bedrijf zijn. Voordat u de service gebruikt, moet u zich vertrouwd maken met de beperkingen, die worden beschreven op het volgende adres:

Om een dergelijke overboeking uit te voeren, is het noodzakelijk om een sms-bericht met de volgende inhoud naar het verkorte nummer 7878 te sturen:

Uni Achternaam Voornaam Patroniem bedrag Achternaam Voornaam Patroniem

Geef het bedrag op in roebels. De combinatie van achternaam, naam en patroniem, aangegeven vóór het bedrag, moet toebehoren aan de afzender en aangegeven na het bedrag - aan de ontvanger. De tweede combinatie moet zorgvuldig worden ingevoerd, deze moet exact overeenkomen met die in het paspoort. Als de afzender en de ontvanger dezelfde persoon zijn, zijn beide combinaties hetzelfde.

Als reactie ontvang je een bericht van het verkorte nummer 8464. Zorg ervoor dat de gegevens correct zijn ingevoerd en beantwoord dit bericht vervolgens met een 1-cijferige tekst 1. Daarna worden het over te maken geld, evenals de commissie, wordt van de telefoonrekening afgeschreven.

Nadat je een bericht hebt ontvangen met een code bestaande uit de letter T en een reeks cijfers, schrijf je dit op en ga je met je paspoort naar een willekeurig filiaal van Unistream. Geef de achternaam, voornaam en patroniem van de afzender, evenals de ontvangen code, en dan ontvang je het geld.

Stap 4

U kunt ook online geld overboeken van de telefoonrekening die is verbonden met de Beeline-operator naar het Unistream-filiaal door op de volgende link te klikken:

Volg dan de stapsgewijze instructies op de pagina.

Op dezelfde manier kunt u geld overboeken van de rekening van zo'n telefoon en naar een bankkaart, maar hiervoor moet u naar een andere link gaan:

money.beeline.ru/transfer/service/146

Aanbevolen: