Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon
Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Geld Opnemen Van Een Mobiele Telefoon
Video: Hoe werkt de binance app met het storten en opnemen van geld? 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd moeten abonnees van mobiele netwerken geld opnemen van hun mobiele telefoon, bijvoorbeeld als ze dringend contant geld nodig hebben of in geval van weigering van de diensten van de operator. Dit kan zowel via mobiele netwerken als vanaf een thuiscomputer via internet.

U kunt geld opnemen van uw mobiele telefoon
U kunt geld opnemen van uw mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Neem contact op met een van de abonneecentra van uw mobiele operator om geld op te nemen van uw mobiele telefoon. U kunt dit doen door uw mobiele servicecontract op te zeggen. Helaas verliest u in dit geval de mogelijkheid om uw simkaart en nummer verder te gebruiken, maar het kantoorpersoneel zal al het beschikbare geld op uw persoonlijke rekening uitgeven. Houd er rekening mee dat geld volgens de wet binnen tien dagen na beëindiging van de transactie kan worden uitgegeven, zodat u het niet bij het eerste contact hoeft te ontvangen.

Stap 2

Overweeg een overboeking naar een bankrekening, waarmee u geld van uw mobiele telefoon kunt opnemen zonder dat u uw contract met de operator hoeft op te zeggen. Beeline biedt haar abonnees bijvoorbeeld de service "Beeline. Geld". Hiermee kunt u geld overboeken naar een bankkaart of rekening, evenals elektronische portemonnees en andere kernnummers. Om de transactie te voltooien, stuurt u eenvoudig een sms met het bedrag naar het korte nummer 3116. Voor meer details, zie de website www.money.beeline.ru.

Stap 3

De service voor het overboeken van geld van een mobiele rekening naar een bankrekening is ook beschikbaar bij de Megafon-operator. Om dit te doen, moet u naar de officiële website van het bedrijf gaan en de subsectie "Geldoverdrachten" selecteren. Geef de meest geschikte manier aan om de handeling uit te voeren en volg de meegeleverde instructies. Wat MTS-abonnees betreft, ze kunnen helaas nog steeds alleen geld opnemen van een mobiele telefoon als het contract met de operator is beëindigd, maar ze kunnen MTS-Money-creditcards bestellen, die gemakkelijk via een mobiele telefoon kunnen worden aangevuld en kunnen worden gebruikt om aankopen doen en verschillende diensten betalen.

Stap 4

Registreer u in het QIWI-betalingssysteem op qiwi.ru. Tijdens de registratie wordt uw account gekoppeld aan uw huidige mobiele telefoonnummer, zodat u gemakkelijk geld van uw mobiele telefoon kunt opnemen via de website van het systeem door middel van bankoverschrijvingen. Soortgelijke diensten worden geleverd door andere elektronische betalingssystemen: Webmoney, Yandex-Money, enz. Registreer gewoon een account en selecteer de juiste service in het hoofdmenu.

Aanbevolen: