Hoe Geld Opnemen Van MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Opnemen Van MTS
Hoe Geld Opnemen Van MTS

Video: Hoe Geld Opnemen Van MTS

Video: Hoe Geld Opnemen Van MTS
Video: Instructievideo | Een zelf gekozen bedrag en biljetten opnemen | Geldmaat 2024, Mei
Anonim

MTS OJSC biedt haar klanten de mogelijkheid om geld op te nemen van hun persoonlijke rekening. Hiervoor hoeft u geen contact op te nemen met het centrale kantoor, het is voldoende om een internetverbinding te hebben.

Hoe geld opnemen van MTS
Hoe geld opnemen van MTS

Noodzakelijk

  • - MTS-simkaart;
  • - geld op de balans;
  • - Internet toegang;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Om geld op te nemen van de persoonlijke rekening van MTS OJSC, registreert u zich in het Qiwi-betalingssysteem. Ga hiervoor naar de website www.qiwi.ru. Selecteer het tabblad "QIWI-portemonnee". Zoek aan het einde van de pagina de registratielink, klik erop.

Stap 2

Voer uw telefoonnummer en symbolen in die in de afbeelding worden weergegeven. Binnen enkele minuten krijgt je telefoon een bericht met een wachtwoord om in te loggen, bewaar deze en laat deze aan niemand zien.

Stap 3

Voer daarna uw mobiele telefoonnummer en het ontvangen wachtwoord in de daarvoor bestemde cellen op de website van het Qiwi-betaalsysteem in. Selecteer in het bovenste paneel het tabblad Opname. Klik in het menu aan de linkerkant op het gedeelte "Geldoverboekingen". Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Unistream".

Stap 4

Vul het herroepingsformulier in, met vermelding van de betaalmethode "MTS". Vul hier uw volledige naam in. afzender en ontvanger, evenals het bedrag van de overschrijving. Controleer nogmaals alle gegevens en klik op "Betalen".

Stap 5

Uw telefoon ontvangt een bericht met een code om de bewerking te bevestigen. Bevestig uw acties. Een uur later moet de ontvanger een paspoort aanvragen bij een filiaal van Sberbank om de overschrijving te ontvangen.

Stap 6

Vergeet niet dat u een bedrag kunt opnemen op een moment dat niet hoger is dan 15.000 roebel. Aan de afzender wordt een commissie van 7% in rekening gebracht.

Stap 7

Als u van mobiele provider wilt veranderen en er blijft een bedrag op uw saldo staan, neem dan contact op met het servicecentrum voor abonnees. Hier wordt u gevraagd om een aanvraag voor geldopname te schrijven in verband met de opheffing van een persoonlijke rekening. U dient uw paspoort bij u te hebben. Als u niet de eigenaar bent, wordt de procedure voor het beëindigen van de overeenkomst voor communicatiediensten niet uitgevoerd.

Stap 8

U kunt ook geld opnemen met behulp van het Webmoney-betalingssysteem, hiervoor registreert u zich, opent u een portemonnee en ontvangt u een certificaat. Dit alles kunt u doen op de site www.webmoney.ru.

Aanbevolen: