Een Fax Uitgeven

Inhoudsopgave:

Een Fax Uitgeven
Een Fax Uitgeven

Video: Een Fax Uitgeven

Video: Een Fax Uitgeven
Video: RAM Telecom 101: How do I troubleshoot My Fax Issues? 2024, April
Anonim

Met de faxmethode voor het overdragen van informatie kunt u direct een document verzenden via een telefoonlijn of internet. Faxen worden gebruikt in het werk van ondernemingen, samen met papier en e-mail.

Een fax uitgeven
Een fax uitgeven

Het is nodig

  • - een computer;
  • - tekstverwerker.

instructies:

Stap 1

Start een teksteditor om een faxbericht te maken. Open een nieuw document. Als u Microsoft Word gebruikt, voert u het commando "Bestand" - "Nieuw" - "Van sjabloon" uit. Kies uit de beschikbare faxvoorbladsjablonen van uw keuze.

Stap 2

Als u Word 2007 of hoger hebt, klikt u op de Office-knop in de linkerbovenhoek van het programma, klikt u vervolgens op Nieuw en selecteert u Fax in de lijst. De sjablonen voor faxvoorbladen die kunnen worden gedownload, worden aan de rechterkant van het venster weergegeven. Markeer de sjabloon die u nodig hebt, klik op de knop "Download". Vul de beschikbare velden in met een enkele klik op het formulierelement.

Stap 3

Voer uw faxgegevens in. Vul het veld "Aan" in, voer de naam van het bedrijf in, evenals de directe ontvanger van de fax (functie, achternaam en initialen in de datief). Voer vervolgens het faxnummer van de ontvanger in het volgende veld in. Voer de datum in waarop uw bericht is verzonden. Als u een fax wilt maken als antwoord op een brief of fax, voert u in het veld Antwoord de datum en het nummer in van het document waarop u antwoordt.

Stap 4

Vul het veld Van in. Vul daarin de naam van uw organisatie, uw functie, achternaam en voorletters in. Als de fax geen zakelijke, maar een persoonlijke fax is, zijn de achternaam, voornaam en patroniem voldoende. Voer vervolgens uw telefoon- en faxnummer in.

Stap 5

Vul indien nodig de velden "Cc" en "Opmerkingen" in. Zorg ervoor dat u het totale aantal pagina's van het document dat u verzendt, opneemt, zodat u bij ontvangst kunt controleren of alle bladen zijn ontvangen. Stel de urgentie in van het verzenden van het document.

Stap 6

Vul de berichttekst in op de volgende pagina's van de fax. Het is raadzaam om een groter lettertype te gebruiken om de leesbaarheid van de letters bij het afdrukken te waarborgen. sommige faxapparaten hebben een slechte afdrukkwaliteit.

Stap 7

Houd er rekening mee dat dit document niet juridisch bindend is zonder de handtekening van de relevante ambtenaar, daarom kan de fax niet worden gebruikt om informatie te verzenden die bijzonder belangrijk is voor het bedrijf. Verstuur de fax met een faxapparaat of een speciale toepassing zoals Venta Fax.

Aanbevolen: