Een Telefoonnummer Opnieuw Uitgeven

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Opnieuw Uitgeven
Een Telefoonnummer Opnieuw Uitgeven

Video: Een Telefoonnummer Opnieuw Uitgeven

Video: Een Telefoonnummer Opnieuw Uitgeven
Video: FAN GEEFT AL ZIJN ROBUX UIT IN ROBLOX MAD CITY! 2024, April
Anonim

Nadat de nieuwe eigenaar een appartement met telefoon heeft gekocht of geërfd, probeert hij meestal om op zijn naam en alle documenten voor diensten die de vorige eigenaar heeft ontvangen, opnieuw uit te geven. De beheermaatschappij kan na uw aanmelding daar direct van het paspoortkantoor informatie krijgen over het verschijnen van een nieuwe huurder, maar u zult in ieder geval zelf voor herregistratie van de telefoon moeten zorgen.

Een telefoonnummer opnieuw uitgeven
Een telefoonnummer opnieuw uitgeven

Noodzakelijk

  • - paspoort met kenteken;
  • - documenten voor het appartement;
  • - een uittreksel uit het huisboek.

instructies:

Stap 1

Informeer bij de vorige eigenaar of hij de telefoon in het oude appartement gaat laten staan of het nummer opnieuw registreert op de nieuwe woonplaats. Met de telefoon die in je oude appartement was, als de telefoniste de technische mogelijkheden heeft, kun je ook doen wat je wilt. Uw verdere acties zijn afhankelijk van deze omstandigheden. Ze beïnvloeden ook de kosten van vernieuwing, en zeer aanzienlijk. In de regel is er in grote steden, wanneer u van het ene district naar het andere verhuist, geen manier om het oude telefoonnummer naar een nieuwe woonplaats over te zetten, en het is het beste om tegelijkertijd het oude nummer te verlaten en een ander te krijgen.

Stap 2

Als de vorige eigenaar zijn oude telefoonnummer niet nodig heeft, en je gaat in alle rust afscheid nemen van degene die je ooit had, neem dan contact op met de telecomoperator met een aanvraag voor herregistratie. Je kunt onderhandelen met de vorige eigenaar en naar het kantoor van de telefoonmaatschappij samen. Vergeet niet beide paspoorten mee te nemen. Degenen die het papierwerk gaan invullen, moeten weten dat de vorige eigenaar is uitgevallen en dit moet worden bevestigd. In dit geval heeft u de mogelijkheid om het oude nummer onmiddellijk op te geven en een nieuw nummer te krijgen, wat de kosten aanzienlijk zal verlagen.

Stap 3

Mogelijk hebt u eigendomspapieren van het appartement en een uittreksel uit het huisboek nodig. Bewijs van eigendom is vereist als u niet bent ingeschreven in een telefoonruimte. De administratie van de telefooncentrale heeft het recht om van u een uittreksel uit het huisboek te verlangen, indien er geen maand is verstreken sinds de datum van de koop- en verkoopovereenkomst en de voormalige eigenaar van de telefoon de telefooncentrale niet heeft laten weten dat hij is verhuisd en geeft de telefoon op.

Stap 4

Denk eraan dat u contact moet opnemen met uw telefoniste voordat 60 dagen zijn verstreken vanaf het moment dat de vorige eigenaar het recht op een telefoonkamer heeft verloren. De beste optie is 30-60 dagen. In dat geval heeft u geen aanvullende documenten nodig, maar is de telefoniste wel verplicht het nummer voor u gereserveerd te houden. Na 60 dagen heeft de exploitant het recht om naar eigen goeddunken over het nummer te beschikken.

Stap 5

In elke regio kunnen de prijzen voor verlenging verschillen. Maar was u geen abonnee van het telefoonnet, dan moet u hetzelfde bedrag betalen als nieuwe abonnees betalen bij het aansluiten van de telefoon. Als u uw oude nummer opgeeft, betaalt u alleen de verlenging.

Stap 6

Om het telefoonnummer in het geërfde appartement te herschrijven, hebt u dezelfde documenten nodig als bij het kopen. Als u al erfrecht bent aangegaan en in uw nieuwe woonplaats bent ingeschreven, neem dan uw paspoort mee. Als u eerder in dit appartement heeft gewoond, maar de telefoon is toegewezen aan een overleden familielid, kunt u deze eenvoudig naar uzelf herschrijven door een overlijdensakte te tonen.

Aanbevolen: