Bonuspunten Van Megafon . Uitgeven

Inhoudsopgave:

Bonuspunten Van Megafon . Uitgeven
Bonuspunten Van Megafon . Uitgeven

Video: Bonuspunten Van Megafon . Uitgeven

Video: Bonuspunten Van Megafon . Uitgeven
Video: Схема обмана в салоне Мегафон 2024, Mei
Anonim

Met het Megafon-Bonus-programma kunnen abonnees van het Megafon mobiele netwerk punten verzamelen die kunnen worden ingewisseld voor communicatiediensten of lucratieve aanbiedingen van de partners van de operator. Punten worden toegekend voor het gebruik van mobiele diensten: elke uitgegeven 30 roebel is gelijk aan 1 punt. De ontvangen punten worden bijgeschreven op een speciale bonusaccount van de abonnee.

Bonuspunten van Megafon. uitgeven
Bonuspunten van Megafon. uitgeven

instructies:

Stap 1

Alle netwerkgebruikers nemen deel aan het programma, met uitzondering van abonnees met zakelijke en onbeperkte tarieven, evenals rechtspersonen. Als je lid wilt worden van het programma, stuur dan een gratis sms-bericht met nummers 5010 naar nummer 5010 of kies het commando * 105 # en druk op de "Bellen"-knop.

Stap 2

Om het aantal toegekende bonuspunten te weten te komen, stuurt u een sms met het nummer 0 naar het gratis nummer 5010. Binnenkort ontvangt u een sms met informatie over het aantal punten.

Stap 3

Om bonuspunten te activeren, kiest u het commando 0510, drukt u op de knop "Bellen" en volgt u de instructies van de automatische informant. Zo kunt u punten inwisselen voor gratis sms- en mms-berichten, bonusminuten, roaming en internetverkeer.

Stap 4

U kunt ook een van de beloningen activeren die door de operator worden aangeboden door een sms-bericht met een code te sturen naar het gratis nummer 5010, of door een speciale opdracht te kiezen. Commando's en codes verschillen afhankelijk van het type beloning. Een volledige lijst met opdrachten en codes wordt gepresenteerd op de officiële Megafon-website in de sectie gewijd aan het Megafon-Bonus-programma.

Stap 5

Gratis sms- en mms-berichten, bonusminuten, roaming en internetverkeer kunnen worden aangeboden aan andere abonnees van het Megafon-netwerk. Hiervoor moet je een sms-bericht sturen naar het gratis nummer 5010 met de tekst: [Reward code] [Spatie] [Nummer waarop de activatie wordt uitgevoerd]. Het nummer van de abonnee aan wie u een beloning wilt geven, moet in een tiencijferig formaat worden geschreven, dat wil zeggen dat het geen 8 of +7 bevat.

Stap 6

Punten kunnen worden omgezet in Aeroflot-bonusmijlen: 1.000 bonuspunten zijn gelijk aan 500 Aeroflot-mijlen. Aeroflot-miles kunnen worden ingewisseld voor vliegtickets of privileges van Aeroflot. Een gedetailleerde lijst van beloningen wordt gepresenteerd op de officiële website van de luchtvaartmaatschappij. Ga naar het dichtstbijzijnde Megafon-servicecentrum om een beloning van Aeroflot te activeren. Neem uw paspoort en een kaart mee die uw deelname aan het Aeroflot-Bonus-programma bevestigt.

Stap 7

Bonuspunten kunnen ook worden ingewisseld voor mobiele apparaten, souvenirs en accessoires. De lijst met souvenirs en het adres van het kantoor waar ze kunnen worden verkregen, staat op de officiële Megafon-website. Neem uw paspoort mee om het geschenk in ontvangst te nemen.

Aanbevolen: