Punten Uitgeven Als Liaison

Inhoudsopgave:

Punten Uitgeven Als Liaison
Punten Uitgeven Als Liaison

Video: Punten Uitgeven Als Liaison

Video: Punten Uitgeven Als Liaison
Video: Geluk en Stress: De Student als Trekstaaf | Wim Thijs 2024, April
Anonim

Bij het kopen van apparatuur en het aanvullen van uw mobiele telefoonaccount in Svyaznoy-winkels, krijgt u punten op uw kaart. Bovendien kunt u op andere manieren punten voor deze kaart verzamelen - door iets te kopen in het kader van speciale promoties in Rigla-apotheken, Avtomag, Collins, Snow Queen, Ol! Good, Sela "en anderen, café" Shokoladnitsa "," Wabi -Sabi "en anderen, bellen" People's Taxi ", een tour kiezen van de operator" Dolphin "en zelfs bestellingen plaatsen op de sites" Ozon "," Kontramarka "en anderen. mogelijkheden om punten te verzamelen zijn te vinden op de officiële website van "Svyaznoy" Natuurlijk kunt u deze punten op elk moment nuttig besteden …

Punten uitgeven als liaison
Punten uitgeven als liaison

Het is nodig

Kaart "Boodschapper"

instructies:

Stap 1

Punten kunnen worden gebruikt om als geld te betalen - d.w.z. ze worden gewoon van de kaart afgeschreven vanwege de aankoop. In de winkels van het Svyaznoy-netwerk is één punt gelijk aan één roebel.

Stap 2

De meeste partners van Svyaznoy hebben een iets andere koers. Dus 5 punten worden geteld als 1 roebel in Shokoladnitsa coffeeshops en Wabi-Sabi Japanse cafés, Velars lederwarenwinkels, Avtomag winkels voor automobilisten en Ol! Good cosmeticawinkels. 3 punten zijn gelijk aan 1 roebel in Rigla-apotheken en Magnolia-winkels. In het netwerk van kledingwinkels "Sela" is 1 roebel gelijk aan 7 punten. Bandencentra "On Wheels" bieden het volgende programma: 1 roebel = 2 punten.

Stap 3

Bovendien geven 350 punten op de kaart "Svyaznoy" 1 punt aan de deelnemers van de campagne "Transaero - Privilege". Als onderdeel van de actie kunt u punten inwisselen voor vliegtickets.

Aanbevolen: