Een Bonus Uitgeven

Inhoudsopgave:

Een Bonus Uitgeven
Een Bonus Uitgeven

Video: Een Bonus Uitgeven

Video: Een Bonus Uitgeven
Video: LWEO - Verdienen en uitgeven: H1 2024, Mei
Anonim

In een periode van grote concurrentie tussen mobiele operators zoals Megafon, Beeline en MTS werd een bonusprogramma voor klanten gecreëerd. Het maakt het mogelijk om gratis minuten, sms-berichten en nog veel meer te ontvangen voor het geld dat wordt besteed aan mobiele communicatie.

Een bonus uitgeven
Een bonus uitgeven

Noodzakelijk

simkaart

instructies:

Stap 1

MTS Om deelnemer te worden van de "MTS-bonus"-promotie, moet u naar de officiële website van het MTS-bedrijf gaan en naar de pagina van het bonusprogramma gaan (https://www.bonus.mts.ru/ru/pmsdata.html?target=mts_bonus/index2/registra …). Vul a.u.b. uw echte gegevens in. Na registratie ontvangt u een bevestigingslink per e-mail, klik hierop. Je krijgt direct 10 bonuspunten bijgeschreven. Ook op je verjaardag ontvang je 150 punten. Voor elke 100 roebel die wordt uitgegeven, worden 5 punten toegekend

Stap 2

Om een pakket van 50 gratis minuten te krijgen, stuurt u een ussd-verzoek * 707 * 11 # (kost 40 punten). Als u een ussd-verzoek * 707 * 41 # stuurt, ontvangt u 25 gratis sms-berichten (kosten 35 bonuspunten).

U kunt punten inwisselen voor diensten op de website van het bonusprogramma (https://www.bonus.mts.ru/ru/pmsdata.html?target=mts_bonus/index2/catalogu …). Selecteer de gewenste optie, voeg deze toe aan uw winkelwagen. Klik vervolgens op "Betalen". Bonuspunten worden van uw persoonlijke account afgeschreven

Stap 3

Megafon. Om lid te worden van het bonusprogramma van de mobiele operator Megafon, hoeft u alleen maar een simkaart te kopen. U ontvangt 1 bonuspunt voor elke uitgegeven 30 roebel.

Stuur je een sms met de tekst 555 naar nummer 5010, dan krijg je 5 gratis minuten. Stuur een sms met de tekst 100 of 110 naar nummer 5010 en je ontvangt respectievelijk 10 of 20 gratis berichten. Bezoek de klantenservice, toon je paspoort. Bonuspunten kun je inwisselen voor tastbare cadeaus. Een vulpen - 5 bonuspunten, een zaklamp sleutelhanger - 40 bonuspunten, een mok - 120 bonuspunten, een 4 Gb USB-stick - 250 bonuspunten, een radiografisch bestuurbare auto - 300 bonuspunten, een zonnelader - 700 punten.

Aanbevolen: