Een Sony Ericsson-telefoon Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een Sony Ericsson-telefoon Ontgrendelen
Een Sony Ericsson-telefoon Ontgrendelen

Video: Een Sony Ericsson-telefoon Ontgrendelen

Video: Een Sony Ericsson-telefoon Ontgrendelen
Video: How to Unlock Sony Ericsson Phone by Unlock Code - Unlocking All models Xperia, X10, At&t, Rogers 2024, Mei
Anonim

De eigenaar van een mobiele telefoon kan worden geconfronteerd met de noodzaak om het apparaat te ontgrendelen, zowel in het geval van verlies van de blokkeringscode, die dient om de telefoon of simkaart te beschermen, als in het geval van de fabrieksvergrendeling van de telefoon onder één operator en de onmogelijkheid om deze in andere netwerken te gebruiken. Afhankelijk van het type blokkering moet een van de volgende deblokkeringsmethoden worden gevolgd.

Een Sony Ericsson-telefoon ontgrendelen
Een Sony Ericsson-telefoon ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Als uw simkaart is geblokkeerd nadat u de pincode drie keer verkeerd hebt ingevoerd, zoekt u de plastic kaart op die oorspronkelijk uw simkaart bevatte. Er moet een pincode op zijn afgedrukt, evenals pakketcodes die worden gebruikt om de telefoon te ontgrendelen wanneer deze is vergrendeld na een onjuiste invoer van de pincode. Als de opgegeven pakketcodes niet werken of je hebt ze verkeerd ingevoerd en de simkaart is volledig geblokkeerd, neem dan contact op met de vertegenwoordiger van je provider om de simkaart te vervangen. Als de simkaart aan u is uitgegeven, neem dan uw paspoort mee, als u niet verbonden was, moet de eigenaar van de simkaart persoonlijk naar het kantoor komen en zijn paspoort meenemen.

Stap 2

Als uw telefoon is vergrendeld vanwege een onjuist ingevoerde telefoonbeveiligingscode, neem dan contact op met de vertegenwoordiger van uw telefoonfabrikant of flash het apparaat opnieuw. De dealer zal u de codes vertellen om de instellingen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, evenals codes om de firmware te resetten en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. U kunt de telefoon ook zelf flashen of contact opnemen met een servicecentrum. Houd er rekening mee dat al uw persoonlijke gegevens verloren gaan bij het resetten en knipperen.

Stap 3

Neem contact op met de fabrikant voor een ontgrendelingscode wanneer deze in de fabriek is vergrendeld voor een specifieke operator. In 90% van de gevallen wordt de vereiste code aan u verstrekt, anders moet u uw telefoon opnieuw flashen. Als je twijfelt aan je capaciteiten, neem dan contact op met het servicecentrum, waar je zowel de telefoonhardware kunt ontgrendelen als opnieuw kunt flashen. Als je een telefoon in het buitenland hebt gekocht, kun je ook een Russisch toetsenbord installeren.

Aanbevolen: