Een Telefoon Of Simkaart Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Of Simkaart Ontgrendelen
Een Telefoon Of Simkaart Ontgrendelen

Video: Een Telefoon Of Simkaart Ontgrendelen

Video: Een Telefoon Of Simkaart Ontgrendelen
Video: How To Unlock A Phone - Use it with any SIM card 2024, Mei
Anonim

Een veelvoorkomende reden voor het blokkeren van een simkaart is het zeldzame gebruik ervan door de eigenaar (minder dan eens per 3-6 maanden). Dergelijke gebruikers moeten, om de functionaliteit van hun kaart te herstellen, veel tijd besteden en contact opnemen met hun mobiele operator.

Een telefoon of simkaart ontgrendelen
Een telefoon of simkaart ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Als u de eigenaar bent van een simkaart van een MTS-operator en deze op u is geregistreerd, kunt u de activiteit van de simkaart herstellen door contact op te nemen met de klantenservice. In dit geval heeft het geen zin om de abonneedienst te bellen, aangezien de ontgrendelingsprocedure alleen kan worden uitgevoerd met de persoonlijke aanwezigheid van de kaarthouder. Als uw nummer aan een andere persoon wordt uitgegeven (bijvoorbeeld voor ouders of vrienden), dan is uw aanwezigheid op kantoor niet voldoende, de simkaart wordt alleen hersteld als de persoon bij wie deze is geregistreerd, komt. Vergeet niet dat u bij een bezoek aan de communicatiesalon een identiteitsbewijs (paspoort) nodig heeft.

Stap 2

Om een Beeline-kaart te deblokkeren, moet u ook contact opnemen met het kantoor van het bedrijf of een officiële Beeline-dealer en vervolgens een speciale aanvraag voor het herstellen van een simkaart invullen. Gewoonlijk wordt de aanvraag binnen 24 uur na de datum van indiening beoordeeld en bevestigd. De restauratieprocedure is gratis, er is slechts één voorwaarde voor de uitvoering ervan: de presentatie van het paspoort door de eigenaar.

Stap 3

Voor abonnees door nummer 5077777 of 0500. Specialisten zullen u helpen de situatie te begrijpen en de kaart te herstellen. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn, wordt u gevraagd om een verzoek tot terugbetaling te schrijven (als er een bedrag op de rekening stond) of een nieuw nummer kopen.

Aanbevolen: