Een Mobiele Telefoon Ontgrendelen Unlock

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Ontgrendelen Unlock
Een Mobiele Telefoon Ontgrendelen Unlock

Video: Een Mobiele Telefoon Ontgrendelen Unlock

Video: Een Mobiele Telefoon Ontgrendelen Unlock
Video: Phone Unlocking Academy - Everything about cell phone unlocks 2024, April
Anonim

De mobiele telefoon is een zeer populair apparaat geworden in de moderne samenleving. Voor het eerst in Rusland verscheen dit communicatiemiddel in 1991. Sinds een paar decennia is de markt voor communicatiediensten aanzienlijk gegroeid - er zijn mobiele operators verschenen die verschillende diensten en opties aanbieden. Abonnees die gebruik maken van communicatiediensten kunnen hun simkaart op elk moment voor een bepaald tijdsinterval blokkeren. Het slot kan ook op elk moment worden ontgrendeld.

Een mobiele telefoon ontgrendelen unlock
Een mobiele telefoon ontgrendelen unlock

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - Simkaart;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Als u besluit om gebruik te maken van de vrijwillige blokkering van uw persoonlijke account, vraag dan de exploitant naar alle fijne kneepjes van de intrekking. Megafon-abonnees kunnen bijvoorbeeld het gebruik van communicatiediensten voor een bepaald tijdsbestek verbieden. Dat wil zeggen dat u bij het uitvoeren van een bewerking vooraf een tijdsbestek instelt voor de duur van de persoonlijke accountblokkering. Aan het einde van deze tijd vindt automatische ontgrendeling plaats.

Stap 2

Vrijwillige blokkering van een nummer is een betaalde service, en als uw persoonlijke account niet genoeg saldo heeft om de kosten te betalen, wordt deze automatisch uitgeschakeld.

Stap 3

Abonnees van mobiele operators kunnen de vrijwillige blokkering van de simkaart zelfstandig opheffen. Hiervoor volstaat het gebruik van het online selfservicesysteem. Als je een Megafon-abonnee bent, bezoek dan de website www.megafon.ru. Zoek op de hoofdpagina een link naar de "Servicegids" en ga vervolgens verder volgens de gevraagde informatie van het systeem.

Stap 4

Abonnees van de mobiele operator "MTS" hebben ook de mogelijkheid om het zelfbedieningssysteem te gebruiken. Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf - www.mts.ru. Zoek op de pagina een link naar de "Internet-assistent", handel volgens de gevraagde informatie.

Stap 5

Als u een gebruiker van Beeline-services bent, gebruikt u het "Persoonlijke account"-systeem om uw telefoon te ontgrendelen. Ga hiervoor naar de site www.beeline.ru, zoek de link naar het systeem.

Stap 6

U kunt de blokkering uitschakelen met behulp van de operator, hiervoor belt u de klantenservice: "Megafon" - 0500, "MTS" - 0890, "Beeline" - 0611.

Stap 7

Schakel vrijwillige blokkering van uw persoonlijke account uit door contact op te nemen met een van de kantoren van het bedrijf. U dient uw paspoort bij u te hebben.

Aanbevolen: