Hoe Een Internetmegafoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Internetmegafoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten?
Hoe Een Internetmegafoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Internetmegafoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Internetmegafoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten?
Video: This Will Kill Your Computer 2024, April
Anonim

Sinds lange tijd bieden veel bedrijven internettoegangsdiensten aan via USB-modems. Als je MegaFon hebt gekozen, overweeg dan een paar subtiliteiten van het gebruik van deze apparaten.

Hoe een internetmegafoon op een laptop aan te sluiten?
Hoe een internetmegafoon op een laptop aan te sluiten?

instructies:

Stap 1

Kies eerst het abonnement dat bij u past. Gebruik je zelden mobiel internet, dan is het niet altijd rationeel om een onbeperkt tarief te hanteren met een vast maandbedrag. Misschien is het verstandiger om te kiezen voor betaling voor het bestede verkeer. Koop een MegaFon USB-modem en een bijbehorende simkaart.

Stap 2

Zet uw mobiele computer aan en sluit de MegaFon-modem erop aan. Als na een tijdje het opstartvenster verschijnt, selecteert u het item Setup.exe. Installeer het voorgestelde programma. U hebt deze nodig om de parameters van de modem te configureren en verbinding te maken met internet.

Stap 3

Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Open het menu Opties en navigeer naar het submenu Netwerk. Stel op het tabblad Netwerktype de optie Alleen WCDMA in als u altijd verbinding wilt maken met 3G-netwerken. Geef in de volgende alinea de parameter "Alle bereiken" op. Als het 3G-signaal in een bepaald geografisch gebied te zwak is, verander dan de WCDMA-parameter in GSM.

Stap 4

Als er tijdens de verbinding een fout optreedt in het stadium van het bepalen van het IP-adres voor de gewenste netwerkkaart, open dan het programma en ga naar het menu "Instellingen". Klik op het tabblad Algemeen. Vink het vakje aan naast de optie "Tegelijkertijd met Windows uitvoeren" om het programma niet handmatig in te schakelen. Activeer nu het item RAS (modem). Klik op de knop "OK" en probeer verbinding te maken met het netwerk.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de snelheid van internettoegang met behulp van USB-tethering soms slecht kan zijn. Probeer extra software te gebruiken, zoals Traffic Compressor. Soms kunnen dergelijke hulpprogramma's een tastbare toename van de laadsnelheid van pagina's geven. Installeer de toepassing Traffic Compressor en start deze. Geef de nominale snelheid van uw internetverbinding op en laat het hulpprogramma in de automatische modus werken.

Aanbevolen: