Hoe Een Telefoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Hoe Een Telefoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Telefoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Telefoon Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Video: How to Connect Mobile to Laptop | Share Mobile Screen on Laptop 2024, Mei
Anonim

Als het geheugen van je mobiele telefoon bijna vol raakt, dan is voor jou steeds meer vraag #1 het aansluiten van je mobiele telefoon op een computer of laptop. Veel foto's gemaakt met de camera van je telefoon, veel audiobestanden die via bluetooth worden ontvangen, verminderen de hoeveelheid vrije ruimte op je telefoon aanzienlijk. Dit probleem kan worden opgelost door onnodige bestanden naar uw laptop te kopiëren. Lees hieronder hoe je dit doet.

Hoe een telefoon op een laptop aan te sluiten
Hoe een telefoon op een laptop aan te sluiten

Het is nodig

Datakabel (USB), vrije ruimte op de harde schijf van de laptop

instructies:

Stap 1

Wanneer u een mobiele telefoon op een laptop aansluit, moet u het volgende doen:

- zet de mobiele telefoon aan;

- zet de laptop aan;

- sluit een mobiele telefoon via een datakabel aan op een laptop.

Zet je telefoon en laptop aan. Gebruik de datakabel van je telefoon om deze apparaten te koppelen.

Stap 2

De datakabel maakt gebruik van een USB-interface voor gegevensoverdracht. USB (Universal Serial Bus) is een universele seriële bus. Het dient om informatie te verzenden of te ontvangen. In de regel wordt zo'n draad bij de telefoon geleverd. Deze kit moet ook een schijf met stuurprogramma's bevatten, maar niet noodzakelijk (afhankelijk van het telefoonmodel).

Stap 3

Wanneer u uw telefoon aansluit op een laptop, vraagt het besturingssysteem u om nieuwe hardware te installeren. Tijdens de installatie kan niet alleen de flashdrive van uw telefoon worden gedetecteerd, maar ook internet. Als uw kit geen stuurprogrammaschijf bevat, gaat u naar de site van de ontwikkelaar. Als u problemen ondervindt, kunt u ook contact opnemen met het forum van uw telefoonfabrikant of met de technische ondersteuning.

Stap 4

Vergeet niet om Hardware veilig verwijderen te gebruiken wanneer u de telefoon-naar-laptop-verbinding verbreekt. U kunt deze functie gebruiken door op het apparaatpictogram in de lade naast de systeemklok te klikken.

Aanbevolen: