Hoe Bel Je Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Megafon
Hoe Bel Je Megafon

Video: Hoe Bel Je Megafon

Video: Hoe Bel Je Megafon
Video: Hoe bel je 1400 ?? 2024, April
Anonim

Tegenwoordig hebben mobiele gebruikers vaak bepaalde technische vragen, waardoor het noodzakelijk wordt om Megafon te bellen. U kunt contact opnemen met de technische ondersteuning van deze operator via een mobiele telefoon of een computer met internettoegang.

Ontdek het operatornummer Megafon
Ontdek het operatornummer Megafon

instructies:

Stap 1

Probeer Megafon rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon te bellen door een enkel kort operatornummer 0500 te kiezen. Daarnaast kunt u contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst en een kwestie van interesse selecteren in het spraakmenu door 0505 te bellen. U kunt de Megafon-operator zelfs bellen met een negatief saldo op de rekening, dus een on-net gesprek is gratis.

Stap 2

Controleer de informatie die het antwoordapparaat zal verzenden. Met behulp van een of ander deel van het menu kunt u de benodigde referentiegegevens verkrijgen, tarieven en diensten activeren of deactiveren. Zorg ervoor dat toonkiezen is geactiveerd door op de stertoets op uw telefoon te drukken. U kunt de telefoniste Megafon rechtstreeks bellen door het cijfer "0" in te drukken of even te wachten: zodra de gesproken instructies zijn voltooid, wordt de verbinding met de telefoniste automatisch gestart.

Stap 3

U kunt Megafon gratis bellen, niet alleen vanaf een mobiel, maar ook vanaf een vaste telefoon vanuit elke plek in Rusland met behulp van een speciale telefoonlijn 8-800-333-05-00. U maakt onmiddellijk verbinding met de telefoniste, die u om informatie zal vragen over elk probleem met betrekking tot Megafon mobiele diensten. Soms kan de ondersteuningslijn echter bezet zijn, dus hang in dit geval niet op en wacht gewoon even.

Stap 4

Abonnees kunnen Megafon niet alleen vanaf een mobiele telefoon bellen, maar ook via internet benaderen. Open de officiële website van de operator en ga naar het gedeelte "Help voor abonnees" door op de bijbehorende link op de hoofdpagina te klikken. De pagina "Online Consultant" wordt voor u geopend.

Stap 5

Geef uw regio aan op de pagina van het Megafon-ondersteuningscentrum en vervolgens - uw naam en de vraag zelf. Laat een geldig e-mailadres achter om een reactie van de operator te ontvangen. Een retourbrief arriveert binnen een paar dagen.

Aanbevolen: