Hoe Bel Je De Telefoniste Tele 2

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je De Telefoniste Tele 2
Hoe Bel Je De Telefoniste Tele 2

Video: Hoe Bel Je De Telefoniste Tele 2

Video: Hoe Bel Je De Telefoniste Tele 2
Video: Destiny - Je Me Casse - LIVE - Malta 🇲🇹 - Grand Final - Eurovision 2021 2024, April
Anonim

Momenteel moeten mobiele gebruikers vaak de Tele 2-operator bellen om snel bepaalde communicatieproblemen op te lossen, verbinding te maken met nieuwe diensten of tarieven. Bel hiervoor de ondersteuningsdienst van het bedrijf.

Hoe bel je de telefoniste Tele 2
Hoe bel je de telefoniste Tele 2

instructies:

Stap 1

Mobiele gebruikers die zijn aangesloten op Tele 2 kunnen eenvoudig contact opnemen met de helpdesk van hun operator. Hiervoor moet je op je mobiele telefoon 611 bellen. Je kunt op elk moment van de dag bellen met de tele2 operator: het contactcenter werkt de klok rond. Er zijn geen kosten verbonden aan het bellen naar een abonnementsdienst.

Stap 2

Zodra de verbinding tot stand is gebracht, helpt de spraakassistent u bij het selecteren van het gewenste informatiegedeelte. U kunt luisteren naar informatie over het tarief, het saldo, verschillende mobiele diensten. Als u rechtstreeks contact wilt opnemen met de helpdeskconsulent, moet u op de "0"-toets op uw telefoon drukken.

Stap 3

U kunt de ondersteuningsdienst ook bellen vanaf de nummers van andere mobiele operators of een vaste telefoon. In dergelijke gevallen moet u 88005550611 (gratis) of het regionale nummer van uw operator bellen. Het lokale nummer voor inwoners van de regio Vladimir is bijvoorbeeld (4922) 37-67-47 en voor de Republiek Oedmoerts - (3412) 474-474. In dat geval worden de oproepen aangerekend volgens uw tariefplan. Lijsten met regionale nummers zijn te vinden op de officiële website van het bedrijf.

Stap 4

Tele 2-klanten kunnen contact opnemen met hun operator, zelfs als ze zich buiten Rusland bevinden. Als u naar het buitenland reist, kunt u gratis advies krijgen voor technische ondersteuning door op uw mobiele apparaat te bellen naar 89515200611. Als u het land verlaat op zakenreis of op vakantie, vergeet dan niet dit op te schrijven en op te slaan in het telefoonboek van uw telefoon.

Stap 5

Deze operator heeft goede feedback gekregen bij zijn abonnees. Als u vragen, klachten en wensen heeft, kunt u altijd de telefoniste Tele2 bellen. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om over het probleem te schrijven, vragen te stellen over de diensten van het bedrijf door het formulier in te vullen in de "Welkom bij klacht " sectie van de site of per e-mail "Hotline" - t2info @ tele2.ru. Daarnaast is er een forum voor degenen die op de site willen overleggen en communiceren.

Aanbevolen: