Hoe Bel Je De Telefoniste Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je De Telefoniste Beeline
Hoe Bel Je De Telefoniste Beeline

Video: Hoe Bel Je De Telefoniste Beeline

Video: Hoe Bel Je De Telefoniste Beeline
Video: Mylène Farmer - Appelle mon numéro (Clip Officiel HD) 2024, April
Anonim

Gebruikers van mobiele diensten kunnen de Beeline-operator bellen over bepaalde aspecten van mobiele communicatie. Dit kan zowel vanaf een mobiele telefoon als vanaf een vaste telefoon.

Ontdek het nummer van de operator Beeline
Ontdek het nummer van de operator Beeline

instructies:

Stap 1

U kunt de Beeline-operator bellen met het nummer van de speciale service "Mobile Consultant". Bel 0611 op uw telefoon en u komt in het spraakmenu "Consultant". Vervolgens moet u het juiste item in het spraakmenu selecteren door op de overeenkomstige toets op uw mobiele telefoon te drukken, als u geïnteresseerd bent in informatie over verbonden diensten, saldo, mobiel internet, enz. Om rechtstreeks contact op te nemen met de Beeline-operator, drukt u op "0" op het numerieke toetsenbord.

Stap 2

Wacht op de verbinding met de operator. Bereid van tevoren uw paspoort en het contract voor de levering van mobiele diensten voor, aangezien deze nodig kunnen zijn bij de communicatie met de technische ondersteuningsdienst. Soms is het behoorlijk problematisch om de Beeline-operator te bereiken, omdat alle lijnen bezet kunnen zijn. Wacht een paar minuten of bel in de vroege ochtenduren terug.

Stap 3

U kunt de Beeline-operator bellen vanaf een vaste telefoon of een mobiel nummer dat is verbonden met een andere mobiele provider, op 8 800 700 0611. Als u wilt bellen vanuit internationale roaming, belt u +7 495 974 88 88. Binnen het Beeline-netwerk wordt de oproep zal gratis voor je zijn… In andere gevallen zijn de kosten van het gesprek afhankelijk van uw huidige tariefplan.

Stap 4

Er zijn speciale nummers van de Beeline-operator, door te bellen krijgt u informatie over een bepaald type service. Voor alle vragen over internet op uw telefoon belt u bijvoorbeeld 8 800 700 0611. Als u geïnteresseerd bent in USB-modems, belt u 8 800 700 0080. Voor wifi belt u 8 800 700 2111. Meer informatie over internet thuis bel 8 800 700 8000, over thuistelevisie - 8 800 700 8000, huistelefoon - 8 800 700 8000.

Stap 5

U kunt op andere manieren contact opnemen met de technische ondersteuning van Beeline, bijvoorbeeld door uw vraag te sturen in de vorm van een e-mail naar het adres [email protected] of in de vorm van een sms-bericht naar 0622. Probeer ook het feedbackformulier en chat met een specialist op de officiële website van het bedrijf Beeline. Deze diensten zijn gratis en de klok rond.

Aanbevolen: