Hoe Bel Je MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je MTS
Hoe Bel Je MTS

Video: Hoe Bel Je MTS

Video: Hoe Bel Je MTS
Video: Hoe bel je 1400 ?? 2024, Maart
Anonim

Als je vragen hebt over mobiele diensten, kun je MTS bellen, een van de grootste Russische mobiele bedrijven. Het MTS-callcenter is de klok rond beschikbaar voor abonnees.

Ontdek het nummer van de MTS-operator
Ontdek het nummer van de MTS-operator

instructies:

Stap 1

U kunt MTS bellen (neem contact op met de technische ondersteuningsdienst) met een enkel kort nummer 0890, dat actief is binnen het netwerk in heel Rusland, evenals in de MTS-Wit-Rusland en MTS-Oekraïne-netwerken en is gratis. Wacht even tot de gesproken begroeting van het antwoordapparaat begint met verdere aanbevelingen.

Stap 2

Luister naar het spraakmenu om het gewenste gedeelte van de helpservice te selecteren. Om door het menu te navigeren, activeert u de toonmodus door op de "ster" op het toetsenbord te drukken. Als u geen sectie hebt gevonden die voor u geschikt is of niet wilt wachten, kunt u direct de MTS-operator bellen door op de "0"-knop te drukken. Een medewerker van de technische ondersteuning zal na een tijdje antwoorden, afhankelijk van de lijnbelasting.

Stap 3

Om MTS te bellen in nationale roaming vanaf zowel een mobiele als een vaste telefoon, bel 8 800 250 0890. In internationale roaming, bel + 7 495 766 0166. Ook heeft de MTS-operator een eigen fax: 8 (495) 766-00- 58 … Als u een MTS-operator moet bellen vanaf een simkaart van een andere mobiele operator, gebruikt u het nummer 8-800-3330890.

Stap 4

Ga naar de officiële website van het MTS-bedrijf om op een andere manier contact op te nemen met de operator via MTS. Het gedeelte dat u nodig heeft, staat op de hoofdpagina. U kunt een of andere vraag met betrekking tot MTS mobiele diensten stellen via e-mail of sms, waarbij u uw coördinaten achterlaat voor feedback. Onthoud dat in dit geval het antwoord niet onmiddellijk zal komen, maar na een bepaalde tijd, meestal binnen 5-7 dagen.

Aanbevolen: